Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Ajankohtaista

F1-kausi 2019 on alkanut, ja hienoimmalla mahdollisella tavalla: Valtteri Bottas ajoi ylivoimaiseen voittoon Melbournen radalla. Matka-Agentit, Suomen suurin F1-kisamatkojen järjestäjä, onnittelee!!! Näissä fiiliksissä jälleen, kuten kuvassakin, jossa juhlitaan Valtteria Itävallassa 2017... ONNITTELUMME!

Lue lisää...

Uusi esitteemme täynnä kevään, kesän ja syksyn matkaelämyksiä on ilmestynyt. Hae toimistostamme, tilaa tai tutustu tästä https://www.matka-agentit.fi/sites/default/files/pdf/matka-agentit_netti...… ja valitse omat matkaelämyksesi - makusi mukaan!

 

Lue lisää...

Biometrinen viisumijärjestelmä otetaan käyttöön Kiinan viisumin palvelukeskuksessa tiistaina 25.9.2018,  jonka jälkeen viisumihakijan tulee henkilökohtaisesti käydä Kiinan viisumin palvelukeskuksessa sormenjälkien jättämistä varten. 

Biometriset tiedot ovat voimassa 5 vuotta.

Lue lisää...

Haluathan jatkossakin saada parhaat matkavinkit?

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkoi 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain.

Lue lisää...

Kisakalenteri vuodelle 2018 on vahvistettu FIAn toimesta. Kausi alkaa Australiasta 25.3.2018 ja päättyy Abu Dhabiin 25.11. Kalenteriin mahtuu tänä vuonna 21 kisaa. Erikoisuutena on kesän kolme peräkkäistä kisaviikonloppua Euroopassa eli Ranska, Itävalta ja Iso-Britannia. Malesia on poistunut kisakalenterista, mutta Ranska ja Saksa palaavat kalenteriin.

Lue lisää...