Ajankohtaista

Uusi esitteemme täynnä kevään, kesän ja syksyn matkaelämyksiä on ilmestynyt. Hae toimistostamme, tilaa tai tutustu tästä https://www.matka-agentit.fi/sites/default/files/pdf/matka-agentit_netti...… ja valitse omat matkaelämyksesi - makusi mukaan!

 

Lue lisää...

Matkamessut tulossa... ja MESSUTARJOUKSET! Ota startti kevääseen ja lähde Espanjan aurinkorannikolle, Torremolinokseen pitkälle lomalle! Nyt kolme viikkoa alk. vain 799,-/hlö. Matkalla myös ohjelmaa: tervetuloinfo ja -lounas, viininmaistajaiset, retki Nerjaan, ostosretki Gibraltarille. Majoitus mukavassa, suositussa huoneistohotelli Bajondillossa rantakadun varrella. 

Lue lisää...

Ota startti kevääseen ja lähde pitkälle lomalle Espanjan aurinkorannikolle!

Matka-ajankohdat ja tarjoushinnat:

20.2.-13.3.2019 (ke-ke, 21vrk ): yksiö  tarjoushinta 799 € (alennus 96 €)  ja kaksio 1.370 € Helsingistä    

Lue lisää...

Biometrinen viisumijärjestelmä otetaan käyttöön Kiinan viisumin palvelukeskuksessa tiistaina 25.9.2018,  jonka jälkeen viisumihakijan tulee henkilökohtaisesti käydä Kiinan viisumin palvelukeskuksessa sormenjälkien jättämistä varten. 

Biometriset tiedot ovat voimassa 5 vuotta.

Lue lisää...

Haluathan jatkossakin saada parhaat matkavinkit?

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkoi 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain.

Lue lisää...

Kisakalenteri vuodelle 2018 on vahvistettu FIAn toimesta. Kausi alkaa Australiasta 25.3.2018 ja päättyy Abu Dhabiin 25.11. Kalenteriin mahtuu tänä vuonna 21 kisaa. Erikoisuutena on kesän kolme peräkkäistä kisaviikonloppua Euroopassa eli Ranska, Itävalta ja Iso-Britannia. Malesia on poistunut kisakalenterista, mutta Ranska ja Saksa palaavat kalenteriin.

Lue lisää...