Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Eckerö Linen kesäristeilyt Hankoon

Eckerö Linen kesäristeilyt Hankoon meiltä - myös ryhmille! Palvelumaksu 20 €/varaus. Varaukset puh. 030 621 9480 (arkisin klo 10-14) tai sähköpostitse myynti@matka-agentit.fi 

Kesäristeilyt Hankoon 12.6. / 19.6. / 26.6.  Hinta alk. 39 €/hlö Tulossa myös risteilyt 3.7. / 10.7. / 17.7.

Matkaan lähdetään m/s Finlandialla kello 9 Helsingin Länsisatamasta ja saavutaan klo 15.30 Hangon Länsisatamaan. Ennen Hankoa laiva käy Tallinnassa, jossa reittimatkustajat poistuvat laivasta. Tallinnasta ei oteta uusia matkustajia laivaan ja risteilijät eivät voi poistua maihin Tallinnassa. Hangossa laivasta poistutaan autokannen kautta. Rajaviranomaiset tarkistavat henkilöllisyystodistuksen tai passin maihinnousun yhteydessä. Rajatarkastuksen jälkeen siirrytään shuttle-bussiin, joka odottaa heti laivan ulkopuolella, ja vie Hangon keskustaan Bulevardille. Kuljetus on maksuton ja kestää muutaman minuutin. Shuttle-bussi liikennöi Bulevardin ja sataman väliä, joten hyppää sen kyytiin, kun haluat palata takaisin laivaan. Viimeinen bussi lähtee klo 18.50. Sinulla on noin 3 tuntia aikaa tutustua Hankoon ennakkoon varattavan panoraama-kiertoajelun tai opastetun kävelykierroksen muodossa tai omatoimisesti. Ks. kierroksista lisätietoa kohdasta “Maissa Hangossa”. Päivää voi jäädä viettämään halutessaan myös laivalle.

Maissa Hangossa, retkivaihtoehdot:

OPASTETTU BUSSIAJELU, HANKO PANORAMA - 1,5 h. Viihdyttävä ja informatiivinen bussikierros vie ihastelemaan merinäkymiä ja pitkiä hiekkarantoja. Kuulemme Hangon sotahistoriasta, kylpyläajoista, pitsihuviloista ja merkkihenkilöistä. Kurkkaamme myös pikkukaupungin sykkivään nykyaikaan (25 €/hlö).

OPASTETTU KÄVELYKIERROS, KYLPYLÄPUISTON HUVILAT KERTOVAT - 1,5 h. Kävelykierroksella ihaillaan Hangon vanhoja pitsihuviloita. Opas kertoo tarinoita niiden asukkaista sekä niistä piirtäneistä arkkitehdeista. Siirrymme aikaan sata vuotta sitten ja eläydymme kaupungissa vietettyyn kylpyläelämään (15 €/hlö).

Ruokailut laivalla:

Brunssi / Buffet Eckerö: Aamun alkajaisiksi runsas brunssi Buffet Eckerö -ravintolassa. Hinta (etukäteen ostettuna): Aikuinen 20 €, Aikuinen & Piccolo-kuohuviini: 25 €, Lapsi 6-17 v.: 10 €, Lapsi 0-5 v.: 0 €.

Lounge Brunch / Kokouskeskus & Lounge: Lounge Brunchiin kuuluu suolaista ja makeaa purtavaa, lasi kuohuviiniä sekä viini, olut ja virvoitusjuomat hanasta. Hinta (etukäteen ostettuna): Aikuinen 25 €, Lapsi 6-17 v.: 25 €, Lapsi 0-5 v.: 0 €.

Buffet: Merten klassikot ja uudet tuulet / Buffet Eckerö: Perinteiset buffet-herkut ja uudet maut maailmalta samassa pöydässä. Hinta sisältää ruokajuomat hanasta. Katso menu. Hinta (etukäteen ostettuna): Aikuinen 32 €, Lapsi 6-17 v.: 16 €, Lapsi 0-5 v: 0 €.

Viihde laivalla:

12.6. Divet Show by Marko Vainio / Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band

19.6. Stand Up - Jaakko Saariluoma / Bon Jovi Tribute - Playa

26.6. Mentalisti Jose Ahonen / Tom Jones Tribute - Vallu Lukka

EM-jalkapallon kisakatsomo Pub Telakassa. Kisakatsomo on auki myös laivan ollessa Hangossa. 12.6. & 19.6. Leena Sarven muoti & kauneus work shopit Bar Nosturissa päivisin. 26.6. juhannusohjelmaa. Osallistu myös risteilyisäntien vetämiin kilpailuihin ja visailuihin sekä pelaa risteilyjen klassikkoa, bingoa.

Hyttihinnat toimistoistamme.

Pyydä tarjous myös ryhmällesi!