Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

TallinkSiljan karanteenivapaat uutuusristeilyt

Valitse kesäristeilysi TallinkSiljan monipuolisesta valikoimasta! Hinnat alkaen-hintoja, palvelumaksu 20 €/varaus. Varaukset puh. 030 621 9480 (arkisin klo 10-14) tai sähköpostitse myynti@matka-agentit.fi 

KARANTEENIVAPAAT YÖN YLI -RISTEILYT SILJA SERENADELLA 4.-22.6.

Yön yli risteily Silja Serenadella Helsingistä, varattavissa vain matkustajille Suomesta (ei maissakäyntiä). Lähdet matkaan Olympiaterminaalista klo 18.00 ja saavut takaisin seuraavana päivänä klo 14.15. Passi tai poliisin myöntämä henkilökortti oltava mukana risteilyllä.

KARANTEENIVAPAAT YÖN YLI -RISTEILYT EUROPALLA 23.6. ALKAEN

Vihdoin Europalle! Yön yli risteilylle Europalla Helsingistä pääset 23.-29.6.2021. Karanteenivapaat risteilyt ovat varattavissa vain matkustajille Suomesta (ei maissakäyntiä). Passin tai poliisin myöntämän henkilökortin tarvitset kuitenkin mukaan (laiva yöpyy Tallinnan satamassa)! Europa lähtee Länsiterminaali 1:sta klo 18.30 ja saapuu takaisin seuraavana päivänä klo 16.00.

KARANTEENIVAPAAT PÄIVÄ MAARIANHAMINASSA -RISTEILYT HELSINGISTÄ

Kesän uutuus! Päivä Maarianhaminassa -risteilyt Silja Serenadella Helsingistä 24.6.-30.7.2021. Silja Serenade lähtee Olympiaterminaalista klo 16.00 ja sinulla on seuraavana päivänä aikaa n. 8 tuntia perillä idyllisessä Maarianhaminassa. Passi tai poliisin myöntämä henkilökortti mukaan (laiva käy Tallinnan satamassa)!

KARANTEENIVAPAAT 5 H -OSTOSRISTEILYT HELSINGISTÄ

Nyt voit varata Megastarin tai Starin 5 h -ostosristeilyn, jolloin et poistu Tallinnassa laivasta ollenkaan. Lähde matkaan aamulla tai päivällä, Megastarilla voit lähteä ostosristeilylle myös työpäivän jälkeen klo 16.30.

 

Negatiivista koronatestitodistusta tai omaehtoista karanteenia ei vaadita risteilymatkustajilta, jotka eivät ole käyneet maissa toisessa maassa (karanteenivapaa risteily). Tallink Silja on yhteydessä kaikkiin matkustajiin, joiden olemassa oleviin matkavarauksiin tulee yhtiön puolesta muutoksia tai peruutuksia. Kaikkien matkustajien tulee käyttää kasvomaskia laivan yleisissä tiloissa ja terminaalissa liikuttaessa.