Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Viking Line kesän risteilyt

Varaa kesän risteilysi meiltä - ole nopea, lähtöjä ja paikkoja rajoitetusti! Hinnat alkaen-hintoja, palvelumaksu 20 €/varaus. Varaukset puh. 09 2510 2080 (arkisin klo 10-14) tai sähköpostitse myynti@matka-agentit.fi 

Helsinki-Kotka -risteily 28.7.
Kotkan ainutlaatuinen viehätys syntyy perinteisen satamakaupungin tunnelmasta, upeista kaupunkipuistoista ja koko perheen vierailukohteista, jotka esittelevät merten elämää ja merenkulun historiaa. Kotkassa voit kokea mm. palkitun Merikeskus Vellamon, akvaariotalo Maretariumin ja palkitun Sapokan Vesipuiston. Matkalla viihdyttävät mm. Ressu Redford, Erika Vikman, Erin, Antti Ketonen ja Laura Närhi.
Viking Line Club -hinta alk. 75 €/hlö
Normaalihinta alk. 79 €/hlö

Ahvenanmaan pitkät risteilyt Helsingistä 22.7. ja 26.7., koko päivä maissa
Nämä erikoispitkät Ahvenanmaan-risteilyt ovat musiikin ja merenkulun juhlaa! Nauti keikkahumusta Rockoff-festivaalilla tai koe Maarianhaminassa vierailevat Tall Ships Race -purjelaivat.
Viking Line Club esim. 97 €/hlö
Norm. esim. 126 €/hlö

Ahvenanmaan risteily Helsingistä 7.8.
Risteile upeiden saaristomaisemien halki Ahvenanmaalle. Perillä sinulla on kokonaista 8 tuntia aikaa maissa. Ehdit hyvin kiertää saaren nähtävyyksiä, ja sympaattisessa saaristolaiskaupungissakin riittää paljon nähtävää.
Viking Line Club -hinta alk. 75 €/hlö
Normaalihinta alk. 79 €/hlö

Helsinki-Riika -risteily 3.8.
Latvian pääkaupunki Riika on kiistatta yksi Euroopan kauneimmista. Viking Linen matkassa sinulla on koko päivä aikaa Riiassa, jonka arkkitehtuurissa hansa-aika kohtaa jugendin ja gotiikan. Puistot, aukiot ja katukahvilat tuovat mieleen Pariisin.
Viking Line Club esim. 153 €/hlö
Norm. esim. 171 €/hlö

Helsinki-Visby -risteily 5.8.
Kiehtova Gotlanti on vuosisatojen varrella houkutellut niin hansakauppiaita, valloittajia kuin taiteilijoita. Viking Line vie sinut saaren hurmaavaan pääkaupunkiin Visbyhyn, ruusujen kaupunkiin. Seikkaile omin päin tai osallistu opastetuille retkille.
Viking Line Club esim. 153 €/hlö
Norm. esim. 171 €/hlö

 

HUOM. Hintaan sisältyy ateriapaketti (1 illallinen ja 1 meriaamiainen per/henkilö) joko meno- tai paluumatkalla. Risteilyille vaaditaan mukaan voimassa oleva passi tai uudenmallinen henkilökortti, koskee myös lapsia. Passin/henkilökortin numero tulee ilmoittaa varaukselle viimeistään 14 vrk ennen matkaa.