Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Viking Line kesän uutuusristeilyt

Varaa kesän risteilysi meiltä - ole nopea, lähtöjä ja paikkoja rajoitetusti! Hinnat alkaen-hintoja, palvelumaksu 20 €/varaus. Varaukset puh. 030 621 9480 (arkisin klo 10-14) tai sähköpostitse myynti@matka-agentit.fi 

Laivalla Helsingistä Turkuun 4.7. 
Miksi kiirehtiä moottoritietä, kun pääset laivan kyydissä Helsingistä viihtyisään Turkuun! Tänä kesänä Viking Line vie sinut pääkaupungista Suomen Turkuun rennosti herkutellen.
Viking Line Club esim. 115 €/hlö
Norm. esim. 126 €/hlö

Hangon Regatta -risteily Helsingistä 8.7.
​Lähde Viking Linen matkassa Hankoniemen hiekoille! Perinteikkään Hangon Regatan aikaan koet idyllisen kylpyläkaupungin vilkkaimmillaan. 
Viking Line Club esim. 133 €/hlö.
Norm. hinta esim. 147 €/hlö

Kotkan Meripäivät -risteily Helsingistä 28.7.
Kotkan Meripäivistä on vuosikymmenten varrella muodostunut synonyymi merelliselle kaupunkitapahtumalle, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Viking Linen matkassa pääset mukaan nelipäiväisen festivaalin avajaistunnelmaan.
Viking Line Club esim. 133 €/hlö
Norm. hinta esim. 147 €/hlö

Ahvenanmaan pitkät risteilyt Helsingistä 22.7. ja 26.7., koko päivä maissa
Nämä erikoispitkät Ahvenanmaan-risteilyt ovat musiikin ja merenkulun juhlaa! Nauti keikkahumusta Rockoff-festivaalilla tai koe Maarianhaminassa vierailevat Tall Ships Race -purjelaivat.
Viking Line Club esim. 115 €/hlö
Norm. esim. 126 €/hlö

Ahvenanmaan risteily Helsingistä
Risteile upeiden saaristomaisemien halki Ahvenanmaalle. Perillä sinulla on kokonaista 8 tuntia aikaa maissa. Ehdit hyvin kiertää saaren nähtävyyksiä, ja sympaattisessa saaristolais-kaupungissakin riittää paljon nähtävää.
Viking Line Club esim. 115 €/hlö
Norm. esim. 126 €/hlö

Helsinki-Riika -risteily 28.6./2.7./3.8.
Latvian pääkaupunki on kiistatta yksi Euroopan kauneimmista. Viking Linen matkassa sinulla on koko päivä aikaa Riiassa, jonka arkkitehtuurissa hansa-aika kohtaa jugendin ja gotiikan. Puistot, aukiot ja katukahvilat tuovat mieleen Pariisin.
Viking Line Club esim. 97 €/hlö
Norm. esim. 105 €/hlö

Helsinki-Visby -risteily 18.6./16.7.
Kiehtova Gotlanti on vuosisatojen varrella houkutellut niin hansakauppiaita, valloittajia kuin taiteilijoita. Viking Line vie sinut saaren hurmaavaan pääkaupunkiin Visbyhyn. Seikkaile omin päin tai osallistu opastetuille retkille.
Viking Line Club esim. 184 €/hlö
Norm. esim. 207 €/hlö

 

HUOM. Hintaan sisältyy ateriapaketti (1 illallinen ja 1 meriaamiainen per/henkilö) joko meno- tai paluumatkalla. Risteilyille vaaditaan mukaan voimassa oleva passi tai uudenmallinen henkilökortti, koskee myös lapsia. Passin/henkilökortin numero tulee ilmoittaa varaukselle viimeistään 14 vrk ennen matkaa.