Blogi

Syntymäpäivää vietämme tänään 10.4. työn merkeissä, uusia unohtumattomia matkaelämyksiä asiakkaillemme ideoiden ja järjestäen.

3.11. Pyhäinpäivän aattona suljemme klo 16.00

3.11. toimistomme ovat avoinna 09.00-16.00


Helsingin toimiston aulapalvelut avoinna kesällä:

26.6. – 11.8. klo 09.00-16.00

Matkojen suunnittelu ja tuotanto vuodelle 2017 on täydessä vauhdissa. Uutuus ensi vuodelle on opastetettu formulamatka Singaporeen syksyllä! Pyydä tarjous jo nyt niin otamme sinuun yhteyttä kun matka tulee myyntiin!

Messutarjouksena 50 €/hlö alennus helmikuun Jordanian matkoista. Lähtöpäivät 13.2., 20.2. & 27.2.Hinnat päivitetty varausjärjestelmään, koskee vain uusia varauksia! 

Terveiset heinäkuiselta matkaltamme Skotlantiin! Matka sujui mainiosti ja erityiskiitokset oppaalle Lindalle. Näin kirjoitti matkalla mukana ollut asiakkaamme:"Meillä oli oikein onnistunut matka. Oppaamme Linda Perttula oli iloinen, innostunut ja innostava opas, jolla on huikea määrä tietoa eri elämän osa-alueilta.

Tänään taas Syvärillä! Aamiaisen jälkeen Anneli Palokangas luennoi Valamosta ja sen historiasta - eilen jo saatiin kuulla hyvin mielenkiintoinen luento ikoneista ja ikonimaalauksesta. Aamupäivällä laivamme rantautui Mandrogan kylän laituriin. Käveltiin ja katseltiin Mandrogaa - lämmintä + 20 astetta!