Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Hyvä tietää Saksa

Saksa

Matkustusdokumentit

Passi & henkilökortti

Schengen-maissa liikkuessasi sinulla on oltava mukana hyväksytty ja voimassa oleva matkustusasiakirja. Tarkistathan, että passisi on ehjä. Maakohtaiset passien voimassaolovaatimukset, viisumiohjeet ja matkustustiedotteet löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta. 

Suomen kansalainen saa matkustaa käyttäen matkustusasiakirjana passin sijasta matkustusoikeudellista ja kuvallista EU-henkilökorttia ja sähköistä henkilökorttia Suomesta seuraaviin maihin: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tsekki, Unkari ja Viro.

Huom! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi.

Yleistä

  • Valuutta: euro
  • Kieli: Saksa
  • Aikaero: -1 tunti Suomen aikaan

Rokotukset

  • Polio- ja jäykkäkouristus sekä kurkkumätärokotteet kannattaa pitää voimassa ja tarkistaa niiden voimassaolo. A- ja B-hepatiittirokotuksen hankkimista suositellaan yleisesti lähialueillekin. Tarkemmat tiedot omalta terveysasemaltasi.

Turvallisuus

Matkavakuutus

  • Matkavakuutus ei sisälly hintaan. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista peruutusturvaksi jo matkavarauksen yhteydessä! 

Säätilat

  • Voit tarkistaa kohteen säätilan ennen lähtöä esimerksisi täältä sekä kuukauden keskimääräiset ja korkeimmat/alimmat lämpötilat voit katsoa täältä!

Erikoisruokavaliot

  • Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosta hyvissä ajoin ennen matkaa, viimeistään 1 kk ennen lähtöä.

 

Matkaliput, matkaohjelma ja lisätiedot matkasta lähetetään noin kaksi viikkoa ennen lähtöä sähköpostilla.

Showcase taustakuva: