Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Apartamentos Bajondillo

Paseo Maritimo s/n
29620 Torremolinos
Puh. +34 952 382 422

Kahdesta rakennuksesta koostuva suosittu, suomalaisten tuntema rantahotelli hyvällä paikalla Torremolinoksen rantabulevardilla. Avarat yleiset tilat, aula- ja terassibaari sekä ravintola. Laajassa pihapuutarhassa on uima-allas (n. 300m2) aurinkotuoleineen (lisämaksusta). Ilmainen wifi yleisissä tiloissa sekä huoneistoissa. Kahvilassa elävää musiikkia joka ilta sekä usein myös show-esityksiä. 
Rakennettu/remontoitu 1976-79/2006/2016. 650 huoneistoa. Itsepalvelupesula, kokoushuoneita ja hissi. Cafeteria/snack-baari, La Braseria -á la carte ravintola on avoinna klo 18.00 alkaen. Kahvilassa tarjolla pikkupurtavaa ja salaatteja yms sekä edullinen kolmen ruokalajin lounasmenu.

Huoneistot: yksiö tai tilavampi yhden makuuhuoneen kaksio. Kylpy/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneen varustukseen ei kuulu saippuaa/shampoota. Pieni keittonurkkaus, jossa jääkaappi, sähköliesi sekä astiat yksinkertaiseen ruoanlaittoon (ei mikroaaltouunia, leivänpaahdinta eikä sähköistä kahvinkeitintä), ilmastointi, keskuslämmitys, tallelokero (maksullinen), satelliitti-tv ja puhelin. Terassi/parveke. Yksiöihin mahtuu lisävuode alle 12-vuotiaalle lapselle ja kaksioihin mahtuu kaksi lisävuodetta sekä 3. lisävuode alle 12-vuotiaalle lapselle. Paikallinen luokitus: ***. Siivous ja pyyheliinat vaihdetaan 6 kertaa viikossa, lakanat 2 kertaa viikossa.

 

Hotelli Bajondillossa  marraskuusta -19 alusta lähtien  remontti (tarkka ajankohta ei  tiedossa,  kestää kevättalvelle asti). Remontti koskee ainoastaan hotellikokonaisuuden C-taloa ja sen kylpyhuoneita. Hotelli toimii muilta osin täysin normaalisti, ja  kaikki palvelut ovat normaalisti avoinna ja toiminnassa. Remonttia tehdään ainoastaan arkipäivisin, noin klo 9-18, kerros kerrallaan. Pahoittelemme tilannetta,  aikaisempien kokemusten perusteella remonttia tehdään  niin, että kaikkea häiriötä vältetään kaikin mahdollisin keinoin, jotta asiakkaiden loma sujuu rauhallisesti.

 

       

3