Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Freedom of the Seas risteilyalus

Freedom of the Seas® on Freedom-luokan ensimmäinen laiva. Laivalta löydät kaikkea kiipeilyseinästä luistinrataan, nyrkkeilyringistä surffaussimulaattoriin, kuntokeskuksesta kylpylään, kauneussalongista teatteriin, elokuvateatterista ostoskatuun, lastenkerhon ja paljon muuta.

Laivamme tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja vedestä nauttimiselle. Halusitpa viettää aikaa muiden vieraiden ja ammattitaitoisten ohjaajien seurassa tai yksinkertaisesti rentoutua ja nauttia päivästäsi yksin, meillä on aina jotain juuri sinua varten. Laivalla on neljä uima-allasta. Pääaltaamme läheisyydessä voit rentoutua mukavissa aurinkotuoleissa ja lähistöllä on useita matalia altaita, joissa on tilaa koko perheelle. Jos toivot enemmän rauhaa itsellesi suosittelemme Solariumia (muutamia rappuja alueelle), joka on wellness-alue yli 16 vuotta täyttäneille. Mukavia porealtaita löytyy sekä altaiden läheisyydessä että muuallakin kannella. Erikoisimmat näistä ovat osittain kannen ulkopuolelle ulottuvat porealtaat, joista tarjoutuu upeat merinäkymät.

Laivalla on tarjolla suuri valikoima muodollisia ja rentoja ravintoloita ja kahviloita. Valittavinasi, pitkin päivää, ovat nopeat välipalat tai gourmet-ateriat laivan ravintoloissa. Useimpien ravintoloiden tarjonta sisältyvät risteilyn hintaan. Erikoisravintoloissamme saat hieman enemmän suorittamalla pienen lisämaksun. Risteilyllämme saat kokea monipuolista viihdettä - sekä päivällä että iltaisin, päivittäisten häikäisevien täysimittaisten tuotantojen muodossa - viihde sisältyy risteilyn hintaan. Ohjelmaan kuuluvat muun muassa menestyksekkäät Broadwaymusikaalit ja uskomattoman lahjakkaat esiintyjät joka puolelta maailmaa.

Jännittävät kohteet, joissa risteilyn aikana käydään tarjoavat luonnollisesti rajattomasti ostosmahdollisuuksia satamassa ollessamme. Tämän lisäksi laivan ostosmahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Löydä uusi lempiliikkeesi keskellä merta, ja ehkä jopa lempimerkkejäsi. Meillä on verovapaat hinnat, laaja valikoima koruja, vaatteita, taidetta ja paljon muuta.

Royal Caribbean risteilyaluksilla esteettömyys on myös otettu huomioon erittäin hyvin. Kaikki laivan tilat ovat esteettömiä ja matkustajien joukossa on liikuntarajoitteisia matkustajia koko ajan. Freedom of the Seas –aluksella on 32 esteetöntä hyttiä ja niitä löytyy jokaisesta hyttiluokasta. Hyteissä on leveämmät ovet, kylpyhuone suihkulla ja tukitangoin, korotettu wc-istuin, madalletettu lavuaari. Laivan yleisistä tiloista löytyy useita esteettömiä vessoja ja laivan 14:sta kerrokseen on pääsy laivan useilla hisseillä. Kaikissa ravintoloissa, kahviloissa jne. on liikuntarajoitteisille sopivia istumapaikkoja, kuten myöskin teatterissa ja elokuvateatterissa.  

Parvekehytti

Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Hytin koko: n. 18 m2, parveke n. 6 m2. 

Ikkunahytti

Ikkunallinen ulkohytti. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla). Hytin koko: n. 14 m2. 

Sisähytti

Hytti kahdelle. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Hytin koko: n 14 m2.

0