Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Furama Resort Danang  

105 Vo Nguyen Giap Street, Khue My Ward, Ngu Hanh Son District, Danang, Vietnam
Korkeatasoinen resort-hotelli sijaitsee vaaleahiekkaisella uimarannalla Danangin ranta-alueella, matkaa lentokentälle on noin 8 km. Hotellissa on 198 huonetta ja sviittiä sekä 50 kpl 2-4 makuuhuoneen huviloita, joissa on oma uima-allas. 

Kaikki huoneet on sisustettu perinteiseen vietnamilaiseen tyyliin ja niissä on myös ripaus ranskalaista siirtomaa-ajan arkkitehtuuria. Ryhmän käyttöön on varattu Garden Superior-huoneet, joiden koko on 40 m2 ja niissä on puulattiat, tallelokero, tv, ilmainen wifi, hiustenkuivaaja, ilmastointi ja minibaari sekä 11 m2 parveke, josta näkymät puutarhaan ja kohti Bac My Anin rantaa. Kahvin/teen keitin.    

Lomakeskuksen useat erilaiset ravintolat tarjoavat kulinaarisia makuelämyksiä mm. Vietnamista, Aasiasta ja Euroopasta. Hotelli tarjoaa paljon erilaista ohjelmaa, hyvät vesiurheilumahdollisuudet sekä terveys- ja kylpyläpalvelut, uima-allas ja kuntosali. Lähistöllä on myös kaksi 18-reikäistä golf-kenttää. Hotellin kokouskeskus tarjoaa paljon monipuolisia kokous- ja konferenssipalveluita.  


 

4