Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Aracan Eatabe Luxor Hotel***  

Cornish El Nil, East Bank, East bank, 99999 Luxor, Egypt

puh +2 095-2380944
https://aracanhotelsandresorts.com/aracan-luxor.php

Keskitasoinen hotelli Luxorin keskustassa Niilin rantakadun varrella. Iso puutarha, jossa on lämmitetty uima-allas auringonottotuoleineen, allasbaari, 24h kahvila ja 4 ravintolaa. Hotellihuoneissa on LCD televisio, ilmastointi, minibaari, tallelokerot ja parveke. Perushuoneissa näkymät puutarhaan tai uima-altaalle, lisäksi huoneita, joissa on näköala Niilille. Perushuoneet ovat melko vaatimattomia.         

 

Mercure Luxor Karnak***+

El Zinia Gebly Street, East bank, Luxor, Egypti

Hyvän keskitason Mercure Luxor Karnak sijaitsee Niilin rannalla 6 km Luxorin ydinkeskustasta, matkaa Karnakin temppeleille on 3 km. Maurilaiseen tyyliin v. 1998 rakennettu iso hotellialue, hotellihuoneet sijaitsevat kaksikerroksissa rakennuksissa. Iso palmujen ympäröimä uima-allasalue, jossa on rauhallinen tunnelma ja näkymät Niilille, lämmitetty uima-allas ja lastenallas. Ilmainen wifi vastaanoton yhteydessä.

Mercure Luxor Karnakissa on kuntokeskus, kauneushoitola ja tennis- ja squashkentät. Hotellissa on 3 ravintolaa ja 3 baaria sekä kahvila. Tilavahkoissa (noin 30 m2) huoneissa on ilmastointi, TV, minibaari, tallelokero, teen ja kahvin valmistusvälineet ja kirjoituspöytä. Parveke tai terassi puutarhanäkymin. Huoneissa on havaittavissa jonkin verran kuluneisuutta.

 

Steigenberger Resort Achti*****  

Al Awameya, East Bank, 83951 Luxor, Egypti

Erittäin korkeatasoinen, kesällä 2019 remontoitu hotelli Niilin rannalla, matkaa Luxorin keskustaan on noin 3 km.  Hotellissa on 2 uima-allasta, joista toinen on lämmitetty talvella. Tilavat parvekkeelliset huoneet, joissa ilmastointi ja tyylikäs sisustus, TV, ja minibaari. Ilmainen wifi kaikissa tiloissa, 3 ravintolaa ja 2 baaria, kahvila.

 

0