Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Yrityksen matkakustannuksissa voi säästää!

Matkustuskulut muodostavat usein suuren osan yrityksen kustannuksista. Teemme työtä asiakkaan vuoksi ja haluamme auttaa löytämään juuri teidän matkustusrakenteesta löytyvän säästöpotentiaalin. Pitkä kokemuksemme ja onnistuneet liikesuhteemme takaavat yrityksellenne kokonaisedullisen ratkaisun.

Keskittäminen kannattaa

Keskittämällä kaikki ostot meille on käytössänne oma matka-asiantuntija, joka hoitaa matkajärjestelyt toivomustenne ja matkustusohjeistuksenne mukaisesti. Olemme iloisia ja kokeneita matkustuksen ammattilaisia ja keskittämällä ostot meille on käytössänne koko Matka-Agenttien erinomainen asiantuntemus. Asiakastyytyväisyys ratkaisee – me pidämme lupauksemme!

Kaiken toimintamme perustana on Matka-Agenttien arvot, joiden keskeinen lähtökohta on hyvä, kustannustehokas ja henkilökohtainen palvelu. Asiakkaillemme tehdyn kyselyn perusteella olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme osoittaa erittäin kilpailukykyisiä lukuja. Matka-Agentit tuntee liikematkustuksen ja tarjoaa palvelujaan valtakunnallisesti. Matka-Agentit on suomalaisittain keskisuuri matkatoimisto. Olemme menestyneet jo yli 16 toimintavuoden aikana erinomaisesti; lisäämme jatkuvasti markkinaosuuttamme.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

LIIKEMATKAT PUH. 010 321 2820

Yhteistyöterveisin,
Suomen Matka-Agentit Oy