Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Yritys

Matka-Agentit on suomalainen, vakavarainen matkatoimisto ja matkanjärjestäjä, joka on perustettu vuonna 2000 ja jolla on matkanjärjestäjäoikeudet. Yritys on valmismatkaliikerekisterin jäsen ja sillä on koko liiketoimintaa kattava kuluttajaviraston valvoma vakuus.  Toimipisteet ovat kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Joensuussa ja Porvoossa, ja asiakkaita palvellaan ympäri Suomen. 
Matka-Agenttien oma matkatuotanto on hyvin laaja ja mielenkiintoinen: valittavana on erilaisia opastettuja teemamatkoja, aktiivilomia, rantoja, kaupunkeja ja kiertomatkoja niin Euroopassa kuin kaukomaillakin. Lisäksi hoidetaan niin yksittäisten asiakkaiden kuin yritystenkin matkajärjestelyt asiakkaan toivomusten mukaisesti, samoin erilaiset ryhmämatkajärjestelyt kaikkialle. 

Myös moottoriurheilun harrastajia palvellaan monipuolisesti. Formulamatkaohjelmistossa on laaja valikoima vaihtoehtoja eri formulakisoihin, ja rallikansaakaan ei ole unohdettu. Moottoripyöräilijöille järjestetään sekä opastettuja matkoja, joilla on mukana moottoripyöräilevä matkanjohtaja, että omatoimisia vaihtoehtoja. 

Matka-Agenttien erikoisosaamista on myös esteetön matkustus, joka hoidetaan Helsingin toimistossa. Ohjelmistossa on hyvin monipuolisia vaihtoehtoja eri puolille maailmaa, matkoja ja kohteita, joissa esteettömyys on huolellisesti huomioitu. Kaikki kuljetukset järjestetään invabusseilla, hotellit ovat täysin esteettömiä, samoin mahdolliset retkikohteet jne. Järjestämme myös eri kohderyhmille erilaisia hoitomatkoja. Erityisen suosittu kohde on Teneriffa, jonne on paljon tarjontaa, samoin manner-Espanja. Matkoilla on mukana aina ammattitaitoinen, esteettömään matkustukseen ja hoitomatkoihin hyvin perehtynyt matkanjohtaja. Ohjelmistossamme on myös erilaisia esteettömiä risteilyjä niin Karibian vesille kuin Välimerelle, esteetön perheloma Mallorcalla, ihana Toscana ja paljon muuta. 

Tilaamme puolestasi lento-, juna- ja laivaliput, varaamme hotellimajoitukset ja hoidamme autovuokraukset sekä järjestämme perillä ohjelmaa toiveittesi mukaan. Olipa kyseessä liike- tai vapaa-ajan matka, ryhmä iso tai pieni ja kohteena koti- tai ulkomaa, saat meiltä juuri sellaisen matkan ja palvelukokonaisuuden kun kulloinkin tarvitset. Olemme Matkaketjuun kuuluva yksityinen matkatoimisto, jolla on vankka kokemus alalta. Voimme tarjota sinulle pienen toimiston hyvää ja joustavaa palvelua yhdistettynä Matkaketjun edullisiin sopimushintoihin.
Jokainen matkasi on meille tärkeä. Niin arjessa kuin juhlassa haluamme olla mukana järjestämässä onnistunutta matkaasi . 

Minne menetkin, kysy ensin meiltä! 

VAPAA-AJAN MATKAT PUH. 010 321 2800

LIIKEMATKAT PUH. 010 321 2820

Som privat resebyrå vill vi kunna betjäna dig bättre och till konkurrenskraftiga priser. Varje resa du gör är lika viktig för oss – både till vardags och i festliga sammanhang vill vi vara med och arrangera en lyckad resa för dig. Vi reserverar flyg-, tåg och båtbiljetter, bokar hotell och hyr bil samt ordnar program enligt dina önskemål framme i resemålet. Oavsett om det är frågan om företags- eller semesterresa, stor eller liten grupp eller om resmålet är i hemlandet eller utomlands, får du exakt en sådan resa och servicehelhet som du önskar.

Vi är en privat resebyrå, som tillhör Matkaketju-kedjan och vi kan erbjuda dig den lilla byråns suveräna och flexibla service förenat med kedjans förmånliga avtalspriser.

Vart du än reser, fråga oss först!

SVENSKSPRÅKIG KUNDBETJÄNING TEL. 010 321 2805