Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Yritys

Matka-Agentit on kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut arvostettu matkanjärjestäjä, joka liittyi Elämys Groupiin 1.6.2020. Agenttien osaavan ja kokeneen henkilökunnan räätälöimiin tuotteisiin kuuluu mm. kiertomatkat, teemamatkat, kaupunkilomat, rantalomat, kotimaan matkat sekä esteettömät matkat. Matka-Agenttien oma matkatuotanto on hyvin laaja ja mielenkiintoinen: valittavana on erilaisia opastettuja teemamatkoja, aktiivilomia, rantoja, kaupunkeja ja kiertomatkoja niin Euroopassa kuin kaukomaillakin. Lisäksi hoidetaan niin yksittäisten asiakkaiden kuin yritystenkin matkajärjestelyt asiakkaan toivomusten mukaisesti, samoin erilaiset ryhmämatkajärjestelyt kaikkialle. 

Agenttien erityisosaamista ovat huippusuositut teemamatkat, jotka vievät tutustumaan mitä erilaisimpiin elämyksiin mm. kulttuurin, luonnon ja kulinarismin saralla sekä esteetön matkustus, jonka ohjelmistossa on kohteita ja hotelleja, joissa liikuntarajoitteisten matkailijoiden erityistarpeet on huomioitu. Mukaan mahtuu niin omatoimimatkoja kuin erilaisia opastettuja hoito- ja kuntoutusmatkoja ja opastettuja esteettömiä vapaa-ajanmatkoja.

Yksittäisten matkustajien lisäksi Agentit palvelee kaiken kokoisia ryhmiä, minne vain, milloin vain. Ammattitaidolla ja luotettavasti hoidetaan yhdistysten, kaikenlaisten ja kaikenkokoisten ryhmien matkajärjestelyt ja elämykset alusta loppuun!

Minne menetkin, kysy ensin meiltä! 

VAPAA-AJAN MATKAT PUH. 030 621 9480

Som privat resebyrå vill vi kunna betjäna dig bättre och till konkurrenskraftiga priser. Varje resa du gör är lika viktig för oss – både till vardags och i festliga sammanhang vill vi vara med och arrangera en lyckad resa för dig. Vi reserverar flyg-, tåg och båtbiljetter, bokar hotell och hyr bil samt ordnar program enligt dina önskemål framme i resemålet. Oavsett om det är frågan om företags- eller semesterresa, stor eller liten grupp eller om resmålet är i hemlandet eller utomlands, får du exakt en sådan resa och servicehelhet som du önskar.

Vart du än reser, fråga oss först!

SVENSKSPRÅKIG KUNDBETJÄNING TEL. 030 621 9485