Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Aamuset lukijamatka - Nizzan ja Monacon loistoa

Ranskan Riviera valloittaa vastakohdillaan. Vuoret ja meri, idyllisten pikkukaupunkien kujat ja ylelliset putiikit, provencelaisherkkuja tarjoavat pikkukapakat ja Michelin-tähtiravintolat - lopputulos on hyvä cocktail. Nizza lumoaa uuden ja vanhan ystävänsä heti, kun lentokone kaartaa turkoosin meren yllä laskeutuakseen seitsemän kilometrin mittaisen Promenade des Anglais -rantakadun päässä sijaitsevalle lentokentälle. Nizza on viehättävä ja monipuolinen yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa, uutta ja vanhaa, pientä ja suurta. Välimeren aallot ovat hioneet rannan kivet sileiksi ja turkoosi meri kutsuu uimaan jo senkin takia, että harvassa ovat isot kaupungit, joissa se on mahdollista aivan keskustassa. Ranskan Riviera  on aina hurmannut ja inspiroinut taiteilijoita kuten Toulouse Lautrec, Renoir, Picasso, Chagall, Matisse... Täältä löytyvät niin Matissen kuin Chagallinkin museot kuten myös uusi nykytaiteen museo aivan kaupungin keskustassa. Ja ruhtinaiden ja loiston Monaco ja Monte Carlo: tämä Grimaldien ruhtinassuvun valtakunta on kuin synonyymi ylelliselle elämälle!


Matka-ajankohta ja hinta

 2.-5.4.2020 (to-su) 995 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 165 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • tilausbussikuljetukset Turku-Helsinki/Vantaa lentokenttä-Turku
  • Finnairin reittilennot veroineen sekä 1 matkalaukku ruumaan (23kg)
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset
  • majoitus Nizzassa jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella 
  • kaupunkikierros Nizzassa tulopäivänä 
  • kokopäiväretki Monaco ja Monte Carlo
  • 2 lounasta (tulo- ja lähtöpäivänä)
  • suomenkielinen paikallisopas retkillä ja kuljetuksilla 
  • matkanjohtajan palvelut

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitempiä matkoja/portaita (matkalla ei esteetöntä kuljetusta eikä esteetöntä hotellia, retkillä kävellään). Mikäli asiakkaalla on käytössään joku apuväline (kävelysauvat, rollaattori), on asiakkaan ehdottomasti ilmoitettava siitä matkatoimistoon etukäteen. Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.  

 

Varaa matkasi tästä!

02.04.2020 - 05.04.2020
995 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

09.04.2020

Pääsiäismatka Krakovaan

575 €/hlö

Kaupunkilomat

Vilna

alk.255 €/hlö