Agatha Christien Englanti

Agatha Christie on varmasti maailman tunnetuimpia ja luetuimpia kirjailijoita. Pitkän ja jännityksen täyteisen uransa aikana hän kirjoitti dekkarien ystävien iloksi mm. 79 salapoliisiromaania ja lukuisia näytelmiä. Dame Agathan jäljillä matkatessa nähdään kauniita maisemia, vanhoja kirkkoja, pikkukyliä puutarhoineen, ihastuttava Bathin kaupunki - ja tietysti aina jännittävä Lontoo. 

Englannin Riviera, eteläisen Devonin ja Cornwallin alue, on Agatha Christie -maaksikin kutsuttua aluetta. 
Agatha syntyi 1890 Torquayssa, jonne hän myöhemminkin usein palasi sekä lomailemaan että kirjoittamaan. Edelleen, vuosikymmeniä dekkarikuningattaren kuoleman jälkeen, hänen muistonsa elää seudulla, niin hotelleissa kuin museoissakin. Ja onhan Torquay maailman ainoa kaupunki, jota komistaa Agathan patsas. Torquayn ja lähiseutujen ranta-alue on matkailijoiden erityissuosiossa. "Minusta Cornwallin rannikko on joka suhteessa yhtä viehättävä kuin Ranskan eteläinen ranta", totesi aikoinaan jo kapteeni Hastingskin ystävälleen, maailmankuululle salapoliisille Hercule Poirotille herrojen istuskellessa meren rannalla, Majestic-hotellin terassilla - ehkäpä kuuluisaa iltapäiväteetä nauttien. Iltapäiväteetä ei koskaan tainnut jättää väliin neiti Marplekaan, tämä hauras, vähän höpsähtäneeltä vaikuttava, mutta todellisuudessa terävääkin terävämpi ikäneito. Matkalla nähdään myös St. Mary Meadin kaltaisia kylämaisemia viehättävine puutarhoineen, jossa neiti Marple keskittyi paitsi rakkaaseen harrastukseensa, puutarhanhoitoon, myös rikosmysteerien ratkaisuun. 


Matka-ajankohta ja hinta

3.-7.10.2018 (ke-su) 1295 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 190 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Lontoo-Helsinki veroineen
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa (1 yö Lontoo, 2 yötä Torquay, 1 yö Bradford On Avon)
  • hotelliaamiaiset, 1 lounas ja 3 illallista
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Lisämaksusta

  • Istumapaikkavaraukset Finnairin lennoilla, hinta edestakaisin on alk. 28 €/hlö + palvelumaksumme 10 €/hlö.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille!

Varaa matkasi tästä!

03.10.2018 - 07.10.2018
1295 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?