Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Agatha Christien Englanti

Miss Marple, Hercule Poirot, Agatha Christie. Jännittävät aiheet ja kauniit maisemat. Pienet kylät, vanhat kirkot, Dartmoorin nummet ja Agatha Christien koti, Greenway House. Kaikki tämä kuuluu ohjelmaan, kun matkataan ensin Poirotin kotikaupunkiin Lontooseen, sieltä Agatha Christien kotiseudulle Torquayhin ja lopulta Bathin idyllisen kaupungin kautta televisio-sarjojen dekkareitten maailmaan, Oxfordiin. Englannin Riviera, eteläisen Devonin ja Cornwallin alue, on Agatha Christie -maaksikin kutsuttua aluetta. Agatha syntyi 1890 Torquayssa, jonne hän myöhemminkin usein palasi sekä lomailemaan että kirjoittamaan. Edelleen, vuosikymmeniä dekkarikuningattaren kuoleman jälkeen, hänen muistonsa elää seudulla, niin hotelleissa kuin museoissakin ja onhan Torquay maailman ainoa kaupunki, jota komistaa Agathan patsas. Torquayn ja lähiseutujen ranta-alue on matkailijoiden erityissuosiossa. "Minusta Cornwallin rannikko on joka suhteessa yhtä viehättävä kuin Ranskan eteläinen ranta", totesi aikoinaan jo kapteeni Hastingskin ystävälleen, maailmankuululle salapoliisille Hercule Poirotille herrojen istuskellessa meren rannalla, Majestic-hotellin terassilla - ehkäpä kuuluisaa iltapäiväteetä nauttien. Iltapäiväteetä ei koskaan tainnut jättää väliin neiti Marplekaan, tämä hauras, vähän höpsähtäneeltä vaikuttava, mutta todellisuudessa terävääkin terävämpi ikäneito. Matkalla nähdään myös St. Mary Meadin kaltaisia kylämaisemia viehättävine puutarhoineen, jossa neiti Marple keskittyi paitsi rakkaaseen harrastukseensa, puutarhanhoitoon, myös rikosmysteerien ratkaisuun.


Matka-ajankohta ja hinta

1.-5.10.2020 (to-ma) 1245 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 185 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. 

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Lontoo-Helsinki veroineen
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa (1 yö Lontoo, 2 yötä Torquay, 1 yö Oxford)  
  • hotelliaamiaiset, 1 lounas ja 3 illallista
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

01.10.2020 - 05.10.2020
1245 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Teemamatkat

23.12.2020

Joulumatka Tarttoon

alk. 340 €/hlö

Teemamatkat

13.03.2021

Hiihtomatka Saariselälle

625 €/hlö