Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Ahvenanmaa vihannoi

Tervetuloa Ahvenanmaan vehreälle maaseudulle toukokuun loppupuolella, kun omenapuut puhkeavat kukkaan ja parsasatoa päästään korjaamaan. Skördefestens Vänner -yhdistys järjestää joka kevät Ahvenanmaa Vihannoi -tapahtuman, jonka aikana voit nauttia ihanasta kevätviikonlopusta ja Ahvenanmaan maalaiselämyksistä – avoimista maatiloista ja muista viehättävistä vierailukohteista. Ahvenanmaa Vihannoi -tapahtuma muistuttaa rakenteeltaan Sadonkorjuujuhlia, mutta tarjoaa vierailijoille kevätelämyksiä: kauden varhaisvihanneksia ym. lähiruokaherkkuja, omenapuiden kukkaisloistoa ja vastasyntyneitä karitsoja ja vasikoita. Tällä matkalla majoitutaan mukavasti Maarianhaminan keskustassa, ja lauantaina liikutaan tilausbussilla kahdessa mielenkiintoisessa tapahtuman retkikohteessa.


Matka-ajankohta ja hinta

 28.-30.5.2021 (pe-su) 439 €/hlö 

Hintaan sisältyy

  •  laivamatkat Turku-Maarianhamina-Turku Viking Linen laivalla kansipaikoilla
  •  bussikuljetukset Helsingistä Turkuun ja takaisin tilausajobussilla
  •  majoitus jaetussa standard-luokan jaetussa kahden hengen huoneessa hotelli Park Alandiassa
  •  hotelliaamiaiset, 1 illallinen ja 1 lounas
  •  Tutustumiskäynnit tilausbussilla Öfvergårds-tilalla ja Ahvenanmaan mehiläistenhoitoyhdistyksen tarhassa suomea puhuvan matkanjohtajan johdolla

Lisämaksusta

  • Yhden hengen huonelisä 120 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
  • meriaamiainen menomatkalla 12 €

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitempiä matkoja/portaita (matkalla ei esteetöntä kuljetusta eikä esteetöntä hotellia, retkillä kävellään). Mikäli asiakkaalla on käytössään joku apuväline (kävelysauvat, rollaattori), on asiakkaan ehdottomasti ilmoitettava siitä matkatoimistoon etukäteen. Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.  

 

 

 

 

Varaa matkasi tästä!

28.05.2021 - 30.05.2021
439 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Japani

alk. 5 vrk 880 €/hlö

Kaupunkilomat

Qatar

alk. 790 €/hlö

Kaupunkilomat

USA

4 vrk alk. 990 €/hlö