Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia) :

Laiva-aikataulu:

Turku-Maarianhamina Viking Amorella klo 8.45-14.10
Maarianhamina-Turku  Viking Grace klo 14.25-19.50

Perjantai 28.5.
Bussimatka varhain aamulla Helsingistä, ilmoitamme tarkan lähtöpysäkin ja -ajan lopullisessa matkaohjelmassa noin 2 viikkoa ennen matkaa. Laivamatka Turusta Maarianhaminaan, Viking Amorella klo 8.45-14.10. Laivamatkan aikana mahdollisuus lisämaksulliseen meriaamiaiseen 12 €, varattava ja maksettava etukäteen Suomessa. Saapuminen Maarianhaminan satamaan, josta kävellään matkanjohtajan johdolla hotelliin, matkaa 1,2 km/ 15 min. Majoittuminen hotelliin, vapaata aikaa ja illallinen.

Lauantai 29.5.
Aamiainen hotellissa. Lähtö bussilla klo 10.30 kohti tapahtuman vierailukohteita: Öfvergård-maatila ja Ahvenanmaan mehiläistenhoitoyhdistyksen tarha. Öfvergård sijaitsee Tjudössä, tilalla voi kuljeskella kaikessa rauhassa kukkivien omenapuiden keskellä ja maistella tuorepuristettua omenamehua. Tilamyymälästä löytyy valikoima tilan omia tuotteita. Paikalla on myös muita myyjiä. Jos kevään kasvukausi on suotuisa, mahdollisuus ostaa parsaa ja mansikoita. Toinen vierailukohde on Bihuset-mehiläistarha, joka sijaitsee Godbyssä Pub Stallhagenin vieressä. Paikassa myytävänä kukkien siemeniä (sellaisten kukkien, joissa mehiläiset viihtyvät) ja esikasvatettuja taimia sekä hunajaa ja mehiläishotelleja, nähtävillä myös  viherkatos. Lounas retkipäivän aikana. Paluu hotellille iltapäivällä / alkuillasta.

Sunnuntai 30.5.
Aamiainen hotellissa. Hieman vapaata aikaa kulkea Maarianhaminassa omin päin. Uloskirjoittautuminen hotellista ja matkanjohtajan kanssa kävely laivaterminaaliin. Viking Gracella laivamatka Maarianhaminasta Turkuun klo 14.25-19.50. Bussimatka Turun satamasta Helsinkiin.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »