Akaba kevät 2018

Suomalaisille tuttu Jordania tarjoaa kävijälleen sylikaupalla vieraanvaraisuutta, ylvästä kulttuuria, upeita historiallisia nähtävyyksiä ja stressitöntä lepolomaa Akabassa. Jo suora lento jordanialaisella Royal Wings lentoyhtiöllä on elämys, onhan sen omistajayhtiö Royal Jordanian osa Oneworld-allianssia. Ensimmäiset suorat tilauslennot Suomesta Jordanian Akabaan tehtiin jo vuonna 1988.

Punaisen meren pohjukassa sijaitseva Akaba on rento ja rauhallinen rantalomakohde. Se on myös Jordanian ainoa satamakaupunki. Akabanlahden alue kuuluu maailman parhaimpiin sukellusvesiin. Sen vesi on kirkasta ja lämmintä ympäri vuoden, talvellakin yleensä yli 20 astetta. Akaban rannat ovat hienohiekkaisia ja loivasti syveneviä. Akabassa on sukelluskeskuksia, joista voi vuokrata sukellus- ja snorklausvälineitä.

Jordaniassa Matka-Agenttien asiakkaita palvelee oma, suomalainen edustajamme Esko Lauha.
Esko toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi tähän kiehtovaan, mielenkiintoiseen maahaan – niin rantalomalle kuin omatoimimatkallekin!  


Akaban keskusta on tyypillinen pieni arabikaupunki basaarikatuineen, moskeijoineen ja paikallisine ravintoloineen. Kaupungilla ja hotelleissa on ravintoloita, jotka tarjoavat maukasta ja edullista ruokaa. Iltaelämä Akabassa on rauhallista.

Tala Bay on tyylikäs resort-tyyppinen hotellialue noin 13 km päässä Akaban keskustasta. Siellä on hyvätasoisia hotelleja, kauppoja, ravintoloita ja komea huvipursivenesatama. Ja tietenkin hienohiekkainen 2 km pitkä ranta, jolla on aurinkotuoleja ja varjoja. Kaikilla hotelleilla on omat, laajat uima-allasalueensa sekä lukuisia ravintoloita ja baareja. Tala Baysta on myös päivittäin ilmainen bussikuljetus Akaban keskustaan.  

Koe kiehtova rantaloma Punaisella merellä - varaa heti!

 


Matka-ajankohdat ja hinnat 

19.- 26.3.2018 (ma-ma) alk. 719 €/hlö Täynnä! 
26.3.-2.4.2018 (ma-ma) alk. 490 €/hlö- koskee vain uusia varauksia!
2.-9.4.2018 (ma-ma) alk. 709 €/hlö Täynnä!
9.-16.4.2018 (ma-ma) alk. 490 €/hlö- koskee vain uusia varaauksia!

Hinnat per henkilö kahden hengen huoneessa. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. Swiss-Belresortin perhehuoneessa lapsen hinta edellyttää majoitusta kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa (1-2 lasta, toinen alle 12 v. ja toinen alle 7 v.).​

*) Golden Tulip hotellissa parveke vain tilauksesta, hotellissa rajallinen määrä parvekehuoneita.

Hintaan sisältyy

  • Royal Jordanian Wingsin suorat lennot veroineen
  • majoitus valitussa hotellissa
  • buffetaamiainen
  • lentokenttäkuljetukset
  • suomenkielisen oppaan palvelut lentokenttäkuljetuksilla ja mahdollisilla retkillä
  • Jordanian viisumi

Varaa matkasi tästä!

26.03.2018 - 02.04.2018
09.04.2018 - 16.04.2018
alk. 490 €/hlö
alk. 490 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?