Akaba 
 

Suomalaisille tuttu Jordania tarjoaa kävijälleen sylikaupalla vieraanvaraisuutta, ylvästä kulttuuria, upeita historiallisia nähtävyyksiä ja stressitöntä lepolomaa Akabassa. Ensimmäiset suorat tilauslennot Suomesta Jordanian Akabaan tehtiin jo vuonna 1988.

Punaisen meren pohjukassa sijaitseva Akaba on rento ja rauhallinen rantalomakohde. Se on myös Jordanian ainoa satamakaupunki. Akabanlahden alue kuuluu maailman parhaimpiin sukellusvesiin. Sen vesi on kirkasta ja lämmintä ympäri vuoden, talvellakin yleensä yli 20 astetta. Akaban rannat ovat hienohiekkaisia ja loivasti syveneviä. Akabassa on sukelluskeskuksia, joista voi vuokrata sukellus- ja snorklausvälineitä.

 


Akaban keskusta on tyypillinen pieni arabikaupunki basaarikatuineen, moskeijoineen ja paikallisine ravintoloineen. Kaupungilla ja hotelleissa on ravintoloita, jotka tarjoavat maukasta ja edullista ruokaa. Iltaelämä Akabassa on rauhallista.

 

Koe kiehtova rantaloma Punaisella merellä - varaa heti!

 


Matka-ajankohdat ja hinnat 

Hinnat per henkilö kahden hengen huoneessa. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. Swiss-Belresortin perhehuoneessa lapsen hinta edellyttää majoitusta kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa (1-2 lasta, toinen alle 12 v. ja toinen alle 7 v.).​

 

 

Hintaan sisältyy

  • Turkish Airlinesin lennot sisältäen lentokenttäverot, istumapaikat sekä ateriat
  • majoitus valitussa hotellissa
  • buffetaamiainen
  • lentokenttäkuljetukset
  • suomenkielisen oppaan palvelut lentokenttäkuljetuksilla ja mahdollisilla retkillä
  • Jordanian viisumi

Varaa matkasi tästä!

alk. 895 €/hlö
alk. 895 €/hlö
alk. 895 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Malta

4 vrk alk. 320 €/hlö

Miami

7 vrk alk. 1295 €/hlö