Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Albania

 

Durresin riviera

Ihanan lämpimän Adrianmeren itäiseltä rannalta löydät uutuuskohde Durresin rivieran. Kyse on todellakin Albaniasta, vaikka pitkän hiekkarannan, somien rantaravintoloiden ja kivojen ja modernien hotellien rivien nähdessään ei sitä ihan heti ensikertalainen uskoisikaan. Suuren satamakaupunki Durresin liepeille on noussut miltei kymmenen kilometrin mittainen rantalomakohde, jossa jokainen rantalomailija löytää hakemansa; paikka soveltuu myös lapsiperheille mukavien leikkipaikkojen ja matalapohjaisen uimarannan ansiosta.

Hintataso on selvästi edullisempi kuin mihin ollaan rantalomilla totuttu. Pitkään tuntemattoman maan Albanian historia, etenkin lähihistoria, kiehtoo varmasti monia; diktaattori Enver Hoxha piti maan rajat suljettuina 1990-luvulle saakka. Sen vallan merkkeihin, kuten bunkkereihin, voi vielä tutustua paikan päällä. Maan kauneutta nähdään kimmeltävän Adrianmeren lisäksi upeissa vuorissa ja joissa, vanhan ajan maalaismaisemissa sekä paikallisten taidokkaissa käsitöissä. Jos et ole vielä Albaniaan tutustunut, pyydä meiltä tarjous ja tee vaikka perheesi kanssa matka uutuuteemme Durresin rivieralle, tuore vaihtoehto monille jo nähdyille Euroopan rantakohteille.

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 565 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 565 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kenia

8 vrk alk. 2585 €/hlö

Indonesia

7 vrk alk. 950 €/hlö