Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Alicante

Valencian maakunnan toiseksi suurin kaupunki, välimerellinen Alicante sijaitsee 400 km Madridista kaakkoon ja 550 km Barcelonasta lounaaseen. Alicanten historiallinen kaupunki houkuttelee kaupunkilomalle. Lähes Helsingin kokoinen kaupunki tarjoaa runsaasti valinnanvaraa ostosten, yöelämän tai historian ja kulttuurin parissa viihtyvälle. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Santa Bárbaran linnoitus 166 metriä korkean Benacantil-vuoren huipulla, värillisin marmoripaloin päällystetty upea kävelykatu Explanada de España sekä vanhassa kaupunginosassa sijaitsevat Santa Marian kirkko ja renessanssityylinen San Nicolásin katedraali.

Vuokraa auto ja tutustu Costa Blancan nähtävyyksiin tarkemmin. Alicanten eteläpuolella ovat mm Elchen ja Orihuelan historialliset kaupungit sekä Mar Menorin sisäjärvi luonnonpuistoineen. Alicanten pohjoispuolella puolellaan löytyy Benidorm, Välimeren Manhattan, josta löytyy jokaiselle jotakin, mm hieno Myyttien maa –teemapuisto, Aqualandia-vesipuisto sekä Mundomarin eläinpuisto jossa mm merileijonia, hylkeitä, delfiineitä, saukkoja sekä paljon erilaisia lintuja.

Golfin ystävät rakastavat Costa Blancaa. Suotuisan ilmaston ansiosta pelikausi kestää käytännössä koko vuoden. Kenttiä on runsaasti, ruuhkia ani harvoin ja hintatasoa pidetään yleisesti jonkin verran edullisempana kuin esim. Espanjan Aurinkorannikolla.


Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 513 €/hlö 

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot veroineen
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa
  • aamiainen

Lisävuorokaudet mahdollisia. Lentokenttäkuljetukset lisämaksusta.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 513 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Seychellit

7 vrk alk. 1660 €/hlö

Teneriffa

8 vrk alk. 885 €/hlö

Riviera Maya

6 vrk alk. 995 €/hlö