Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

All inclusive-hotellit Espanjassa

All inclusive -hotellit ovat edullinen ja huoleton tapa matkustaa! Lähes kaikki hotellin tarjoamat palvelut sisältyvät hintaan. Ateriat eli aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat on jo maksettu matkavarauksesi yhteydessä. Samoin hintaan sisältyy myös virvoitus- ja alkoholijuomat sekä kahvi/tee. All inclusive -hotellit ovat hyvä vaihtoehto myös lapsiperheille. Hintaan sisältyviin palveluihin kuuluu usein myös hotellin tarjoamat erilaiset aktiviteetit, harrastukset sekä ilta-ohjelma esiintyjineen. Palveluiden laajuudessa saattaa olla hotellikohtaisia eroja ja sisältö voi vaihdella hotelleittain. Parempitasoisissa hotelleissa hintaan sisältyy myös enemmän palveluja!

Valikoimassamme on all inclusive -hotelleja Gran Canarialla, Teneriffalla, Lanzarotella ja Fuerteventuralla sekä myös Espanjan mantereella. Kysy myös muita maita. 


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 789  €/hlö (Playa del Ingles)

7 vrk alk. 708  €/hlö (Maspalomas)

7 vrk alk. 475  €/hlö (Costa del Sol)

Hintaan sisältyy 

  • edestakaiset lennot veroineen
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa,
  • all inclusive

Lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 475  €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Arabiemiirikunnat

4 vrk alk. 475 €/hlö

Gardajärvi

1265 €/hlö