Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Arabiemiirikunnat

 

Dubai 

Unelmapuitteet lomallesi luo Arabiemiirikuntien liitossa sijaitseva Dubai. Se on turvallinen yhdistelmä uskomattomia ostosmahdollisuuksia, ystävällisiä ihmisiä, aurinkoa, lämpöä ja rentouttavaa rantalomaa Arabianlahden valkohiekkaisilla rannoilla.  Sadunomaisia ovat myös golf-viheriöt, jotka nousevat kuin keitaat keskellä hiekkaerämaata, ja kentät on tietysti erittäin viimeisteltyjä.  Täällä superlatiivien kirjo on totaalinen: maailman korkein, laajin, suurin, paras… Dubai on kuin jännittävä ikkuna tulevaisuuteen.

Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 665 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 4 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Huom! Turismivero 10 AED/vrk/huone peritään hotellilaskun yhteydessä hotellissa.

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 665 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kenia

8 vrk alk. 2585 €/hlö

Egypti

alk. 780 €

Brasilia

6 vrk alk. 1280 €/hlö