Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Bangkok

Thaimaan pääkaupunki, kiehtova Bangkok, on sekoitus historiaa ja nykyaikaa. Bangkokissa modernit pilvenpiirtäjät ja vanhat temppelit sulautuvat hektisen kaupungin maisemaan. Bangkok on kaupunki, joka ei nuku koskaan, tekemistä riittää vuorokauden ympäri, mm. sen kuuluisilla yömarkkinoilla kannattaa käydä. Bangkokissa voit ihastella kaupungin satoja temppeleitä, maistella thaimaalaisia herkkuja, hemmotella itseäsi kylpylässä tai vain antaa kaupungin sykkeen viedä sinut mukanaan! Ja kun kaupungin kuumuus alkaa ahdistamaan, aina voi suunnata läheisiin rantalomakaupunkeihin esim. Pattayalle, Cha Amiin tai Hua Hiniin vilvoittavan meren äärelle.


Esimerkkihinta

7 vrk alk. 946 €/hlö

Hintaan sisältyy 

  • edestakaiset Finnairin suorat lennot Helsingistä Bangkokiin
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa **** hotellissa
  • aamiaiset

Lisävuorokaudet mahdollisia. Hintaesimerkki kun matkustus kesäkaudella 2018.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 946 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Dubrovnik

3 vrk alk. 420 €/hlö

Kaupunkilomat

09.04.2020

Pääsiäismatka Krakovaan

635 €/hlö