Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Beatleweek 2021 Liverpoolissa Heikki Lehtosen kanssa

Varmista paikkasi huippusuosittuun kansainväliseen musiikkitapahtumaan, jossa tuhannet Beatles-fanit ja sadat artistit kaikkialta maailmasta kohtaavat vuosittain elokuussa.  Lukemattomia keikkoja, konsertteja, näyttelyitä, kirppiksiä ja muita tapahtumia eri puolilla Liverpoolia, Beatlesin synnyinkaupunkia. Festivaalin upeaa "Peace and Love" -tunnelmaa on vaikea kuvailla, se täytyy itse kokea! Yksi Suomen parhaista Beatles-musiikin, sen syntymäpaikkojen ja -ilmiöiden asiantuntijoista Heikki Lehtonen on jälleen mukana matkalla, ja hän vie matkalaiset kolmen ja puolen tunnin opastetulle bussikierrokselle Liverpoolin moniin tuttuihin ja tuntemattomampiin Beatles-historiaan liittyviin paikkoihin. Tämä kierros on ainutlaatuinen ja erottuu laajuudellaan selvästi muista Beatles-bussikierroksista. Vuonna 2020 tapahtuma peruttiin normaalissa laajuudessaan, ja 2021 mennään taas entiseen tapaan.Matkan hintaan sisältyvät Gold Anthology -tapahtumaliput, joten pääsymaksut parhaille keikoille on jo valmiiksi hoidettu. Kukin voi osallistua tapahtumiin oman mielenkiinnon ja innokkuuden mukaan. Suomalaisia faneja ja tunnettuja, rakastettuja bändejämmekin on ollut tässä arvostetussa tapahtumassa mukana jo monena vuonna. Älä siis missaa tätäkään, here is Your Ticket to Ride!

Matka-ajankohta ja hinta:

27.-31.8.2021 (pe-ti)  1460 €/hlö  

Hintaan sisältyy

 • Finnairin reittilennot Helsinki-Manchester-Helsinki veroineen 
 • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg 
 • lentokenttäkuljetukset 
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa 4 vrk 
 • hotelliaamiaiset 
 • kolmen ja puolen tunnin opastettu bussikierros Liverpoolissa Heikki Lehtosen opastamana
 • tapahtumalippu Gold Anthology (katso matkaohjelmasta tarkemmat tiedot)
   
  Tapahtuman omat nettisivut >>

Lisämaksusta

 • liittymälennot muualta Suomesta, kysy lisää toimistostamme. 
 • etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoilla
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu 250 €. Mies- ja naispaikat kahden hengen huoneessa perushinnalla mahdollisia, ota yhteys toimistoomme. 

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää. Matkalla sovelletaan tämän matkan omia maksu- ja peruutusehtoja.

 

Varaa matkasi tästä!

27.08.2021 - 31.08.2021
1460 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?