Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Benidorm

Costa Blancan helmi Benidorm on vilkas turistikaupunki Välimeren rannalla tarjoten kaksi hienohiekkaista, lähes 4 km pitkää hiekkarantaa. Vanhankaupungin sokkeloisilta kujilta löydät hyvätasoisia tapasravintoloita ja edullisia ostospaikkoja.

Playa Levanten rannan baarit täyttyvät iltaisin iloisista juhlijoista, menoa löytyy joka makuun. Harrastusmahdollisuudet ovat vailla vertaa ja lapsiperheille löytyy monta erilaista houkusta, mm iso vesipuisto, Terra Mitican huvipuisto sekä Mundomarin eläinpuisto, jossa mm merileijonia, hylkeitä, delfiineitä, saukkoja sekä paljon erilaisia lintuja.

Golfin ystävät rakastavat Costa Blancaa. Suotuisan ilmaston ansiosta pelikausi kestää käytännössä koko vuoden. Kenttiä on runsaasti, ruuhkia harvoin ja hintatasoa pidetään yleisesti jonkin verran edullisempana kuin esim. Espanjan Aurinkorannikolla.

Kannattaa vuokrata auto!
Alicanten maakuntaan tutustumiseen suosittelemme autonvuokrausta. Lähistöllä on monia idyllisiä espanjalaisia pikkukyliä, viiniviljelyksiä ja sitruunapuuviljelmiä. Guadalestin maurien 700-luvulla rakentama linnoitus on myös erinomainen päiväretkikohde. Alicanten kaupunkiin pääsee kätevästi myös paikallisbussilla tai paikallisjunalla.


Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 520 €/hlö 

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot veroineen
  • majoitus 4 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa **huoneistohotellissa.

Lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 520 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Mauritius

7 vrk alk. 1795 €/hlö

Riviera Maya

6 vrk alk. 995 €/hlö