Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Bergen

Norjan toiseksi suurin kaupunki Bergen, sijaitsee maan länsirannikolla noin 400 kilometrin päässä Oslosta. Se on tunnettu mahtavista luontokohteista, kulttuurista ja historiasta. Bergenissä voi yhdistää, niin nähtävyyksien kiertelyn kuin ulkoilmassa reippailun. Kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat vuoret, vuonot sekä museot, taidegalleriat ja vanha satama-alue Bryggen.

Tunnelmallisesa Bergenissä on yli 250 000 asukasta ja sen ravintolatarjonta on tutustumisen arvoinen! Niiden lisäksi kaupungista löytyy kiinnostavia kahviloita ja illanviettopaikkoja.


Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 480 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot veroineen
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa
  • aamiainen

Lisävuorokaudet sekä viikonlopumatkat mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 480 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Latvia

2 vrk alk. 195 €/hlö

Kaupunkilomat

Ruotsi

2 vrk alk. 130 €/hlö