Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Bilbao

Bilbao on erilainen espanjalaiskaupunki, jossa kokee uudenlaisia elämyksiä: arkkitehtuuria, taidetta, herkullisen ruokakulttuurin makupaloja. Bilbaon tunnetuin nähtävyys ja vierailukohde on Guggenheim-museo.  Tämä 1997 avattu museo on kaupungin ja koko Baskimaan uuden arkkitehtuurin helmiä. Frank O. Gehryn suunnittelema,  mm. titaanista ja lasista rakennettu monumentti, joka jo rakennuksena on mielenkiintoinen, on omistettu 20. vuosisadan taiteelle.

Muutakin mielenkiintoista nähtävää riittää, mm. maailman suurimpiin kuuluvan "kuljetinsilta" Puente Vizcaia. 1800-luvun lopulla rakennettu mielenkiintoinen silta vie niin autot kuin kävelijätkin joen toiselle puolelle roikkuvassa "lossissa", perinteinen silta olisi tukkinut elintärkeän laivaliikenteen. Silta on Unescon maailmanperintökohde. Getxon rantabulevardin ja vanhan sataman tunnelmallisten kujien tunnelma on verkkainen ja omaleimainen. Bilbaon modernissa keskustassa voi nähdä mm. toukokuussa 2010 avatun Azkuna Zentroan, joka on tuorein esimerkki Bilbaon muutoksesta  teollisuuskaupungista moderniksi ja trendikkääksi kulttuurikaupungiksi. Euskaldunan kongressi- ja konserttirakennus, joka muistuttaa keskeneräistä laivaa, sijaitsee entisellä telakka-alueella ja on yksi kaupungin modernin arkkitehtuurin helmistä.


Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 370 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset Lufthansan reittilennot veroineen

  • majoitus *** 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella.

Lisävuorokaudet sekä viikonloppumatkat myös mahdollisia. Matkalaukku ruumaan lisämaksusta.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 370 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Wien

3 vrk alk. 315 €/hlö

Kaupunkilomat

Vilna

alk.255 €/hlö