Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Brasilia

 

Rio de Janeiro

Iloisten ihmisten ja huolettoman elämänasenteen Rio de Janeiro on parhaimmillaan hyväntuulisena kaupunkikohteena, jossa voi myös rantalomailla. Pakollisiin nähtävyyksiin kuuluvat niin Kristuspatsas, Sokeritoppavuori kuin Churrascariatkin, nuo hienot BBQ-ravintolat, joissa varmasti saa syödä vatsansa täyteen. Parhaimmat rannat sijaitsevat perinteisellä Cobacabanalla, hienostuneemmalla Ipanemalla tai yläluokan asuma-alueella Barra de Tijucassa. Niin ja Riossa ei pidä unohtaa jalkapallopelejä Maracanãn stadionilla – eikä helmikuisia sambakarnevaaleja, jotka kannattaa kokea kerran elämässä!

Esimerkkihinnat   

6 vrk alk. 1280 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • lentokenttäkuljetukset edestakaisin 
  • majoitus 6 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

6 vrk alk. 1280 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Indonesia

7 vrk alk. 950 €/hlö

Egypti

alk. 780 €