Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Costa del Sol - Nyt myös Tampereelta suorilla lennoilla talvikaudella 2018-2019 

On lukemattomia syitä valita lomakohteeksi Espanjan aurinkorannikko ja Andalusia. Hienohiekkaiset rannat, aurinko, ihanteellinen ilmasto, golfkentät, monipuoliset ravintolat, herkullinen ruoka ja hyvät viinit, luonto ja nähtävyydet…  Ja viihtyisä huoneistohotelli Bajondillo Torremolinoksen rantakadun varrella, meren äärellä, on mainio valinta kaiken ikäisille lomanviettäjille!

7 vrk alk. 385 €/hlö.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 385 €/hlö Helsingistä 
​7 vrk alk. 486 €/hlö Tampereelta  

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot veroineen
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen yksiössä ***huoneistohotellissa ilman aterioita.

Lisävuorokaudet tai lyhyemmät matkat mahdollisia, aamiainen lisämaksusta.

Huom! Talvikaudella 2018-2019 hotellissa tehdään peruskorjausta, ja osa hotellista on tuolloin kiinni. Alustava aika, johon peruskorjaus vaikuttaa on noin 15.11.2018 - 31.1.2019. Pahoittelemme remontista mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 385 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?