Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Costa del Sol ja Torremolinos

On lukemattomia syitä valita lomakohteeksi Espanjan aurinkorannikko eli Costa del Sol. Tämä Espanjan maakunta Andalusia on varmasti tyypillisintä Espanjaa.  Alueen hienohiekkaiset rannat, aurinko, ihanteellinen ilmasto, golfkentät, monipuoliset ravintolat, herkullinen ruoka ja hyvät viinit, luonto ja nähtävyydet… 

Viihtyisä huoneistohotelli Bajondillo Torremolinoksen rantakadun varrella, meren äärellä, on mainio valinta kaiken ikäisille lomanviettäjille, ympärivuoden! Ja Torremolinoksesta on hyvät yhteydet omatoimiseenkin retkeilyyn koko Costa del Solin alueella. Malaga kaikkine nähtävyyksineen on helpon junamatkan päässä, ja kaikki pienemmätkin aurinkorannikon ja eteläisen Andalusian kylät ovat tutustumisen arvoisia.

7 vrk alk. 385 €/hlö.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 385 €/hlö Helsingistä esim. marraskuussa

7 vrk alk. 589 €/hlö Helsingistä esim. elokuussa

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot Helsinki-Malaga-Helsinki veroineen
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen yksiössä ***huoneistohotellissa ilman aterioita 

Lisävuorokaudet tai lyhyemmät matkat mahdollisia, samoin lähtö esim. Joensuusta alkaen. Aamiainen lisämaksusta.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 385 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Alicante

4 vrk alk. 359 €/hlö

Bali

7 vrk alk. 990 €/hlö