Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Diandran puistokonsertti ja Haikon Kartano

Outokumpu - Joensuu - Porvoo - Joensuu - Outokumpu

Tyylikäs Haikon Kartano Porvoossa, meren rannalla, on tunnelmallinen paikka keskikesän vihreydessä. Haikon Kartanossa nautitaan aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisesta gastronomiasta, historiallisesta kartanotunnelmasta, upeasta merinäköalasta sekä hemmottelevista kylpyläpalveluista. Kesän matkan kruunaa sympaattinen ja loistava esiintyjä Diandra, 26-vuotias laulaja, jonka ura lähti nousuun Idols-kilpailuista 2012. Nyt hän esiintyy ihanalla kartanon puistoalueella. Matkalla vieraillaan myös kaupungilla, vanhan Porvoon sydämessä. Aikaa on kävellä kesän kukkaloistoon koristautuneilla mukulakivikaduilla, ihailla sokkeloisten katujen ja kujien varrella olevia vanhoja, toinen toistaan viehättävämpiä taloja, ja pistäytyä erilaisissa puodeissa ja kahviloissa. Kartanohotellikin on nähtävyys. Kartanon päärakennus on professori Armas Lindgrenin piirtämä ja se on vuodelta 1913. Satu ja Leo Vuoristo ostivat Haikon Kartanon vuonna 1965 ja Kartano avattiin vuonna 1966 Suomen ensimmäisenä kartanohotellina. Kylpylähotelli valmistui vuonna 1974. Kongressikeskus vihittiin vuonna 1983 ja sen laajennusosa 1989. Kartanon puistoon valmistui upea merenrantahuvila Villa Haikko juhla- ja kokouskäyttöön vuonna 2008. Samana vuonna rakennettiin monipuolinen ulkopelialue Haikko Areena ministadioineen.

Matka-ajankohta ja hinta

2.-3.8.2021 (ma-ti) 240 €/hlö kahden hengen huoneessa

HUOM! Kysy hintaa ryhmille alkaen Helsinki

Hintaan sisältyy:

  •  tilausbussikuljetus Outokumpu-Joensuu-Porvoo/Haikko-Joensuu-Outokumpu
  •  majoitus jaetussa kahden hengen standard-huoneessa
  •  buffet-päivällinen keskiviikkona Haikon ravintolassa
  •  Diandran konsertti kartanon puistossa, Huom! Ei istumapaikkoja, väliaikatarjoiluna kahvi/tee ja suolainen piiras
  •  buffet-aamiainen
  • kylpylän käyttö ja aamusauna
  • vierailu Porvoon keskustassa, vanhassa kaupungissa 

Lisämaksusta:

  •  yhden hengen huonelisä 65 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone).

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, retkillä ja vierailuilla kävellään runsaasti. 

 

 

Varaa matkasi tästä!

02.08.2021 - 03.08.2021
240 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?