Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh on moderni lomakohde kauniin Punaisenmeren rannalla. Täällä voit nauttia lähes takuuvarmasta auringosta. Sharmissa on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa vesiurheilulajeja, ratsastaa hevosella ja kamelilla, ajaa kartingautoilla, keilata, pelata rantalentopalloa, tennistä ja golfia sekä tehdä retkiä autiomaahan. Viihdykettä tarjoavat myös mm. vesipuistot eri hotellien yhteydessä ja delfinaario.
Sharm el Sheikh sopii erinomaisesti myös lapsiperheille.

Punaisenmeren  suolapitoisuus on pohjoisesta etelään noin 4,1 %. Se on maapallon lämpimin meri, veden lämpötila pysyttelee keskimäärin vähintään 20 asteessa koko vuoden. Meren väri vaihtelee vaalean sinisestä turkoosin sinisen eri sävyihin värjäytyen joskus punaiseksi auringon laskiessa ja viimeisten säteiden värjätessä pinnan tuntumassa olevat koralliriutat ja veden pinnan punaiseksi. Punainenmeri on unelmapaikka sukellusta ja muita vesiurheiluharrastuksia ajatellen. Kristallinkirkas ja lämmin vesi houkuttelee hiekkarantoineen ja hyvätasoisine hotelleineen. Vedenalainen maailma avautuu kaikessa värikylläisyydessään snorklaajille myös lähivesissäkin, hotellien omilla rannoilla. 

Punaisenmeren kruunujalokiveksi nimetty Ras Mohammedin kansallispuisto ja sen parikymmentä sukelluskohdetta, Thistlegormin laivanhylky tai Tiranin salmen runsas vedenalainen elämä tarjoavat kokeneellekin sukeltajalle haasteita.

Naama Bayta pidetään koko Sharm el Sheikin keskuksena. Siellä on useita liikkeitä, ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Suuremmissa hotelleissa on diskoja ja muuta iltaohjelmaa. Naama Bayn rannat sopivat mainiosti myös lapsiperheille, sillä ranta on loivasti syvenevä, ja kaikki tarvittavat palvelut ovat saatavilla. Useimmilla hotelleilla on omat ranta-alueensa ja lisäksi on pari yleistä rantaa, joihin on sisäänpääsymaksu. Palmujen reunustaman rantakadun varrella on monipuolinen valikoima ravintoloita eri puolilta maailmaa.

Lähellä lentokenttää sijaitseva SOHO Square™ Sharm El Sheikh tarjoaa myös ison joukon ravintoloita ja baareja, keila- ja luistinradan, tanssivat suihkulähteet ja mm. Icebaarin, jos tulee koti-ikävä ja pitää päästä vilvoittelemaan. Täällä on iltaisin showohjelmaa ja lukuisia liikkeitä. 

Matkapituuden voit valita itse, lennot Turkish Airlinesin reittivuoroilla päivittäin. Sharm el Shejkiin ei tarvita viisumia, mikäli matkapituus ei ylitä 15 vrk ja et poistu Etelä-Siinain alueelta. Lisätiedot toimistostamme.  
Lue lisää snorklauksesta ja sukellusmahdollisuuksista oheisista olevista välilehdistä.  

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »