Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Espanjan rannat

 

Costa del Sol

On lukemattomia syitä valita lomakohteeksi Espanjan aurinkorannikko eli Costa del Sol. Tämä Espanjan maakunta Andalusia on varmasti tyypillisintä Espanjaa. Alueen hienohiekkaiset rannat, aurinko, ihanteellinen ilmasto, golfkentät, monipuoliset ravintolat, herkullinen ruoka ja hyvät viinit, luonto ja nähtävyydet… Viihtyisä huoneistohotelli Bajondillo Torremolinoksen rantakadun varrella, meren äärellä, on mainio valinta kaiken ikäisille lomanviettäjille, ympärivuoden! Ja Torremolinoksesta on hyvät yhteydet omatoimiseenkin retkeilyyn koko Costa del Solin alueella. Malaga kaikkine nähtävyyksineen on helpon junamatkan päässä, ja kaikki pienemmätkin aurinkorannikon ja eteläisen Andalusian kylät ovat tutustumisen arvoisia.

Esimerkkihinnat Torremolinos

7 vrk alk. 390 €/hlö esim. marraskuussa
7 vrk alk. 550 €/hlö esim. heinäkuussa

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen yksiössä ***huoneistohotellissa ilman aterioita. Lisävuorokaudet mahdollisia. 

Costa Blanca

Costa Blancan helmi Benidorm on vilkas turistikaupunki Välimeren rannalla tarjoten kaksi hienohiekkaista, lähes 4 km pitkää hiekkarantaa. Vanhankaupungin sokkeloisilta kujilta löydät hyvätasoisia tapasravintoloita ja edullisia ostospaikkoja. Playa Levanten rannan baarit täyttyvät iltaisin iloisista juhlijoista, menoa löytyy joka makuun. Harrastusmahdollisuudet ovat vailla vertaa ja lapsiperheille löytyy monta erilaista houkusta, mm iso vesipuisto, Terra Mitican huvipuisto sekä Mundomarin eläinpuisto, jossa mm merileijonia, hylkeitä, delfiineitä, saukkoja sekä paljon erilaisia lintuja.

Esimerkkihinnat Benidorm

4 vrk alk. 440 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 4 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Mallorca

Turkoosina välkkyvä Välimeri, suojaisat lahdenpoukamat ja aurinko luovat täydelliset puitteet rantalomalle, ja pyöräilijät ja vaeltajat nauttivat luonnonkauniista maastosta. Saaren pääkaupunki Palma on mainio kaupunki: ostoksia, kahviloita, ravintoloita, auringon laskiessa heräävää yöelämää. Tämä saari on täydellinen yhdistelmä ranta- , kaupunki- ja aktiivilomailuun. Täsmävinkki rantalomailijoille: Alcudiassa löytyy monta kilometriä hienohiekkaista loivasti syvenevää rantaa, ja upeita hotelleja monipuolisine ohjelmineen myös perheille. 

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 415 €/hlö Palmassa
3 vrk alk. 329 €/hlö Alcudiassa

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ****(Palma) tai ***(Alcudia) hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 329 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Indonesia

7 vrk alk. 950 €/hlö

Kenia

8 vrk alk. 2585 €/hlö

Malta

4 vrk alk. 320 €/hlö