Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Barcelona

Barcelonassa yhdistät kätevästi kaupunki- ja rantaloman. Kaupunki hurmaa kaiken ikäiset monipuolisuudellaan. Kulkiessasi kaupunginosasta toiseen koet jokaisessa aivan omanlaisensa tunnelman. Kaupungin pääkatu La Ramblalla kohtaat ihmisvilinässä katseet vangitsevat katutaiteilijat, Barri Goticin kaupunginosan vanhoilla, autottomilla kaduilla historian havinan ja Barcelonetan rantakaupunginosassa hyvät kalaravintolat. Näissä ja monissa muissa kaupunginosissa riittää nähtävää ja koettavaa juuri niin pitkäksi aikaa kuin itse haluat. Barcelonan tunnetuimpia maamerkkejä ovat Antonio Gaudin suunnittelemat upeat ja omaperäiset rakennukset sekä Sagrada Familia-kirkko. Kaupungissa on myös paljon tasokkaita museoita ja taidegallerioita, joissa ovat edustettuina muun muassa Picasso ja Salvador Dali. Kaupungin monipuolisuuden ymmärrät viimeistään silloin, kun keskustan melskeestä siirryt hetkessä pitkille, heti keskusta-alueelta alkaville hiekkarannoille. Lyhyelläkin lomalla ehdit kokea upean ulkoilmakaupungin taian kuljeskelemalla pitkin tasaisia katuja samalla hienoja barokkirakennuksia katsellen tai ostoksia tehden, kuunnellen aaltoja rannalla nauttien tai veneessä kaupungin edustalla kierrellen. Tai mikset nousisi ylös Montjuïcin kukkulalle, josta kaupunki avautuu koko komeudessaan?

Kaikki tämä on Barcelonassa mahdollista erilaisista liikuntarajoitteista huolimatta. Kaupunki on saanut paljon tunnustusta esteettömyydestään ja moni pyörätuolin käyttäjä palaa Barcelonaan yhä uudelleen. Kaupunki on suurimmalta osin esteetön katuja, kauppoja, ravintoloita, nähtävyyksiä ja joukkoliikennettä myöten. Pyörätuolilla pääsee vaivatta esimerkiksi busseihin ja suurimpaan osaan metroasemista.

Valikoimaamme kuuluu useita kaupungin keskustassa sijaitsevia hotelleita, joissa on esteettömiä huoneita. Huoneissa on aina esteetön kylpyhuone suihkulla. Vuokrattavana on myös erilaisia apuvälineitä. Barcelona on myös loistava kohde isommille seurueille tai vaikka perheille, jotka tarvitsevat esteetöntä asumista. Mics Sant Jordi -hotelli on juuri valmistunut ja sijaitsee hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Hotellin vieressä sijaitsee metroasema, josta pääsee suoraan kaupungin keskustaan. Hotellissa on 32 esteetöntä huoneistoa, joista kaikkein suurimmissa jopa kaksi makuuhuonetta. Tässä hotellissa on myös mm. uima-allas (lisämaksusta), jossa allasnostin. Saat kauttamme myös esteettömät lentokenttäkuljetukset. Lentokentältä on matkaa Barcelonan keskustaan noin 12 km. Pyydä tarjous ja kysy lisää toimistoistamme!


Esimerkkihinnat

3vrk alk. 668 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Barcelona-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset invataksilla
  • majoitus 3 vrk ****hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 668 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Lanzarote

7 vrk alk. 912 €/hlö

Esteetön Fuengirola

7 vrk alk. 596 €/hlö

Esteetön Gran Canaria

7 vrk alk. 984 €/hlö