Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Berliini

Berliini on mahtava, paljon kokenut ja nähnyt kaupunki, jossa esittäytyy uskomaton historia. Berliinissä kohtaat monenlaisia tunnelmia, tutustut viime vuosisadan myllerryksiin ja ihmettelet kahtia jaettua kaupunkia. Tämän päivän Berliini on vauhdikas ja merkittävä eurooppalainen suurkaupunki, jonka suuruuden lomassa koet paljon pieniä, kivoja, iloisia elämyksiä: jännittävät museot, KaDeWe-tavaratalon valikoimat, perisaksalaisten oluttupien bratwurstit – hapankaalin ja oluen kera tietenkin.

Berliini toivottaa lämpimästi tervetulleiksi myös liikuntarajoitteiset matkustajat, sillä kaupungissa on kiinnitetty paljon huomiota esteettömyyteen. Kaduilla on helppo liikkua ja suojateiden reunat on madallettu. Julkinen liikenne kaupungissa toimii hyvin myös pyörätuolin käyttäjille ja tietoa joukkoliikenteen esteettömyydestä on hyvin saatavilla. Suurimpaan osaan museoista, konserttitaloista ja tärkeimmistä nähtävyyksistä pääsee pyörätuolilla. Kaupungissa on mahdollisuus myös invataksikuljetuksiin, apuvälineiden vuokraukseen ja esteettömiin retkiin Berliinissä ja lähiympäristössä.


Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 405 €/hlö

Hintaan sisältyy

  •  suorat lennot Helsinki-Berliini-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset invataksilla
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 405 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Loutraki

7 vrk alk. 935 €/hlö

Esteetön Mallorca

7 vrk alk. 845 €/hlö

Esteetön Fuengirola

7 vrk alk. 596 €/hlö