Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Dublin

Irlannin pääkaupunki Dublin on suosittu viikonloppukohde kompaktin kokonsa vuoksi. Vihreän saaren rento tunnelma tarttuu jo muutamassa päivässä. Dublinista käsin on helppo tehdä retkiä myös ympäristön pikkukaupunkeihin ja luontokohteisiin. Kaupunki sopii monenlaisille matkailijoille. Kiinnostavaa tekemistä löytyy niin reppureissaajille, kulttuurimatkailijoille kuin lapsiperheillekin. Dublinin kotoisa tunnelma saa matkailijan viihtymään kaikkina vuodenaikoina. Dubliniin on suorat lennot toukokuusta lokakuuhun, joten kaupungista pääsee helposti nauttimaan varsinkin kesäaikaan.

Dublin on hyvä valinta liikuntarajoitteiselle matkailijalle. Vaikka kyseessä on suurkaupunki, on ydinkeskusta melko pieni ja siellä on helppo liikkua myös pyörätuolilla. Kaupungin päänähtävyydet sijaitsevat keskustassa ja yleensä niihin on esteetön pääsy. Pyörätuolilla pääsee liikkumaan hyvin sujuvasti kaupungin kaduilla leveitä kävelykatuja pitkin ja myös kauppoihin pääsee helposti. Kohteliaat ja ystävälliset irlantilaiset ovat aina valmiina auttamaan tarvittaessa liikuntaesteisiä matkailijoita. Dublinissa ei ole metroa, mutta Luas –paikallisjunalla pääsee kätevästi liikkumaan, jos haluat tutustua myös Dublinin lähiympäristöön.


Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 516 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsingistä veroineen
  • majoitus 4 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisilla
  • esteettömät lentokenttäkuljetukset

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 516 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Kreeta

7 vrk alk. 910 €/hlö

Esteetön Toscana

7 vrk alk. 970 €/hlö