Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Fuengirola

Espanjan aurinkorannikko, Costa del Sol, tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia lomapäiviin! Esteettömässä Fuengirolassa upeat hienohiekkaiset rannat jatkuvat niin pitkälle kuin silmä kantaa ja kaupunki onkin todellinen auringonpalvojien paratiisi. Nautit erittäin monipuolisesta ja tasokkaasta viihde- ja ravintolatarjonnasta, päivien auringosta ja iltojen sametinpehmeydestä. Aurinkorannikon ilmasto on suomalaisittain miellyttävä läpi vuoden, mutta paras aika matkustaa on loppukevät ja alkusyksy, jolloin keskilämpötilat ovat reippaasti yli 20 asteen, mutta eivät keskikesän kuumimmissa lukemissa. Aurinkorannikon ihanat kaupungit seuraavat toinen toistaan, joten omatoimisten retkien toteuttaminen on Fuengirolassa helppoa. Matkaa lentokentälle on Fuengirolasta noin 25 km.

Kaupunkia on viime vuosina rakennettu systemaattisesti esteettömäksi tavoitteena tehdä Fuengirolasta ensimmäinen täysin esteetön kaupunki Andalusian alueella. Kaikilla kaupungin rannoilla on pyritty helpottamaan liikuntavammaisten kulkemista ja yksi ranta on tehty täysin esteettömäksi. Espanjan suomalainen vammaisyhdistys ylläpitää rannalla avustuspalvelua. Avustajat auttavat mereen rantapyörätuolin avulla ja paikalla on myös lainattavia apuvälineitä, esimerkiksi nostolaite. Kaikki Fuengirolan kadut ja julkiset tilat ovat esteettömiä. Aurinkorannikolla kulkeva lähijuna on matalalattiainen ja junissa on aina pyörätuolipaikkoja, joten kulkeminen lähikaupunkeihin onnistuu myös pyörätuolilla liikkuen. Esteettömyys on otettu hyvin huomioon myös muissa kaupungeissa Costa del Solin alueella, muun muassa Málagassa ja Benalmádenassa.

Majoitut Fuengirolassa esteettömästi, tasokkaasti ja tyylikkäästi lähellä esteetöntä rantaa ja Fuengirolan keskustan lukuisia palveluita. Hotellissamme esteettömyys on otettu hyvin huomioon kaikkialla: huoneissa, yleisissä tiloissa ja uima-allasalueella. Pyydä tarjous ja kysy lisää toimistoistamme! Esteettömät lentokenttäkuljetukset sisältyvät aina matkapaketteihimme. Kysy myös mahdollisuutta apuvälineiden vuokraukseen.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 596 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Malaga-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ****hotellissa puolihoidolla

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 596 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Toscana

7 vrk alk. 970 €/hlö

Esteetön Barcelona

3 vrk alk. 668 €/hlö

Esteetön Välimeren risteily

7 vrk alk. 1695 €/hlö