Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Fuengirola Sari Kivimäen kanssa

Espanjan aurinkorannikko, Costa del Sol, tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia lomapäiviin! Esteettömässä Fuengirolassa upeat hienohiekkaiset rannat jatkuvat niin pitkälle kuin silmä kantaa, ja kaupunki onkin todellinen auringonpalvojien paratiisi. Nautit erittäin monipuolisesta ja tasokkaasta viihde- ja ravintolatarjonnasta, päivien auringosta ja iltojen sametinpehmeydestä. Aurinkorannikon ilmasto on suomalaisittain miellyttävä läpi vuoden. Aurinkorannikon ihanat kaupungit seuraavat toinen toistaan, joten omatoimisten retkien toteuttaminen on Fuengirolassa helppoa. Matkaa lentokentälle on Fuengirolasta noin 25 km.

Kaupunkia on viime vuosina rakennettu systemaattisesti esteettömäksi tavoitteena tehdä Fuengirolasta ensimmäinen täysin esteetön kaupunki Andalusian alueella. Kaikilla kaupungin rannoilla on pyritty helpottamaan esteetöntä kulkemista ja yksi ranta on tehty täysin esteettömäksi. Espanjan suomalainen vammaisyhdistys ylläpitää rannalla avustuspalvelua. Avustajat auttavat mereen rantapyörätuolin avulla ja paikalla on myös lainattavia apuvälineitä, esimerkiksi nostolaite. Kaikki Fuengirolan kadut ja julkiset tilat ovat esteettömiä. Aurinkorannikolla kulkeva lähijuna on matalalattiainen ja junissa on aina pyörätuolipaikkoja, joten kulkeminen lähikaupunkeihin onnistuu myös pyörätuolilla liikkuen. Esteettömyys on otettu hyvin huomioon myös muissa kaupungeissa Costa del Solin alueella, muun muassa Málagassa ja Benalmádenassa.

Majoitus matkalla mukavasti lähellä esteetöntä rantaa ja Fuengirolan keskustan lukuisia palveluja. Hotellissa esteettömyys on otettu hyvin huomioon kaikkialla: huoneissa, yleisissä tiloissa ja uima-allasalueella. Matkalla mukana fysioterapeutti Sari Kivimäki, joka ohjaa, tulkkaa, jumppauttaa (ei yksityisjumppia) ja avustaa matkalaisia.


Matka-ajankohta ja hinta

4.-11.6.2020 (to-to) 

1050 €/hlö    esteetön kahden hengen huone
1050 €/hlö    standard kahden hengen huone
1160 €/hlö    esteetön kahden hengen huone, merinäköala

Hintaan sisältyy

 • Finnairin reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki veroineen
 • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg/hlö
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa esteettömällä bussilla
 • majoitus 7 vrk Ilunion Fuengirolassa valitussa huonetyypissä
 • puolihoito: aamiaiset ja illalliset hotellissa
 • matkanjohtaja Sari Kivimäen palvelut koko loman ajan (ei henkilökohtaista avustajapalvelua)

Lisämaksusta

 • yhden hengen huonelisä 290 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
 • liittymälennot muualta Suomesta, kysy lisää toimistostamme
 • matkavakuutus, jota suosittelemme kaikille matkustajille
 • etukäteen varatut istumapaikat (Huom! Finnair varaa veloituksetta paikat vain avustuspalvelun varanneelle matkustajalle ja hänen avustajalleen).
 • ​lisämaksulliset retket: retki Mijasin vuoristokylään lauantaina 6.6., hinta 80 €/hlö, retki Malagaan ja Picasso-museoon tiistaina 9.6., hinta 75 €/hlö + museon sisäänpääsy. Retket varattava ja maksettava jo etukäteen Suomessa, edellyttävät minimiosallistujamäärää.

Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

 

Varaa matkasi tästä!

04.06.2020 - 11.06.2020
1050 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?