Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Hua Hin

Hua Hin on eloisa kalastajakylä Siaminlahdella, 230 km Bangkokista länteen. Kaupungissa vierailevat myös kuninkaalliset, mikä osaltaan vaikuttaa siihen, että kaupunki on erittäin siisti ja turvallinen. Kaupungissa vierailee matkailijoita joka puolelta maailmaa ja se on erityisesti lapsiperheiden ja senioreiden suosiossa. Paras aika matkustaa on silloin kun Suomessa on talvi kylmimmillään, jolloin Thaimaassa lämpötila on 25-30 astetta. Huhtikuu ja toukokuu ovat vuoden kuumimmat kuukaudet, jolloin lämpötila voi nousta yli 35 asteen. Hua Hinissä on useita hyviä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Hua Hinin kylä ja ranta ovat esteettömiä pyörätuolin käyttäjille. Nousuvesi täyttää hiekkarannan joka päivä, jolloin hiekasta tulee kiinteää ja se kannattaa jopa 250 kg painoista sähköpyörätuolia! Monipuolisilla retkikuljetuksilla näet Thaimaata monipuolisemmin ja ne onnistuvat hyvin esteettömällä tila-autolla. Kuljetuksia voit varata ennakkoon matkavarauksesi yhteydessä.

Huviloihin ja huoneistoon saa etukäteen tilattua maksutta tiettyjä apuvälineitä. Saat apuvälinevaihtoehdot matkavarauksesi yhteydessä. Esteettömät lentokenttäkuljetukset sisältyvät aina paketteihimme.

Coconut Grove & Si Deang – huvilat

Liikuntaesteisille esteettömiksi rakennetut upeat huvilat sijaitsevat  reilun kilometrin päässä rannalta ja majoittavat kumpikin kuusi henkilöä. Hua Hinin runsas ostos- ja ravintolatarjonta sekä yöelämä löytyvät  noin 3 kilometrin päästä ja supermarket noin kilometrin päästä.

Molemmissa huviloissa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone, täysin varustettu keittiö, veranta, terassi ja allasnostimella varustettu yksityinen uima-allas. Huviloissa on satellitti-tv sekä tietokone internetyhteydellä. Huviloissa työskentelee sisäkkö 2 – 7 päivänä viikossa. Sisäkön tehtäviin kuuluu siivoaminen sisä- ja ulkotiloissa, ruokaostosten teko, avustaminen kuljetusten tilauksissa sekä lakanapyykin pesu. Juomavettä, kahvia ja teetä on aina saatavilla.

Coconut Grovessa on yksi erityisen hyvin pyörätuolin käyttäjille soveltuva makuuhuone, jossa on parivuode. Tästä makuuhuoneesta pääsee myös tilavaan esteettömään kylpyhuoneeseen. Toisessa makuuhuoneessa on myös parivuode ja kolmannessa kerrossänky. Si Deang-huvilassa on kolme esteetöntä makuuhuonetta ja kaksi esteetöntä kylpyhuonetta.

Tira Tira 55 – huoneisto

Liikuntaesteisille soveltuva huoneisto Hua Hinin keskustassa on sijainniltaan loistava ajatellen ostoksia, ravintoloita ja kaupunkiin tutustumista. Huoneistossa voi majoittautua neljä henkilöä ja huoneistossa on kaksi pyörätuoliystävällistä makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta, joista toinen on esteetön. Lisäksi huoneistossa on olohuone, täysin varusteltu keittiö, veranta ja terassi, josta pääsee yleiselle uima-altaalle, kaapeli-tv ja internetyhteys. Siivooja käy kahdesti viikossa ja hänen tehtäviinsä kuuluu siivoaminen, lakanoidenvaihto ja pyyhkeidenvaihto. Samassa rakennuksessa sijaitsee pieni huoneisto, jonka voi vuokrata 1-2 henkilölle, esimerkiksi avustajalle tai muille seurueeseen kuuluvalle omaa tilaa tarvitseville. Kysy lisää toimistoistamme!


Esimerkkihinnat

Coconut Grove  & Si Deang -huvilat
14 vrk 1442 €/hlö viikkoa jaetussa huvilassa neljälle hengelle

Tira Tira-huoneisto  
14 vrk 1458 €/hlö jaetussa huoneistossa neljälle hengelle

Hintaan sisältyy

  • lennot Helsinki – Bangkok – Helsinki
  • majoituksen 14 yötä
  • lentokenttäkuljetukset

Huviloissa voi käyttää 40kWh sähköä per päivä, lisäkäyttö 0,10€/kWh. Huoneistossa voi käyttää 10kWh sähköä per päivä, lisäkäyttö 0,10€/kWh. Kohteeseen saavuttaessa takuumaksu 200€, joka maksetaan takaisin lähtöpäivänä. Minimivuokrausaika 10 vuorokautta.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

14 vrk alk. 1442 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Gran Canaria

7 vrk alk. 984 €/hlö

Esteetön Välimeren risteily

7 vrk alk. 1695 €/hlö