Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Islanti

Matka Islantiin on matka luontoon, matka vastakohtaisuuksien maahan. Ihmeellinen, mustanpuhuva laavamaisema, karu luonto, kuumat lähteet, Sininen laguuni ja meren herkut – satujen saari on elämysten saari! Ja pieni suuri pääkaupunki Reykjavik on tutustumisen arvoinen – kaupungissa voit ihailla paikallista arkkitehtuuria, maistella perinneruokia, tutustua vanhan kaupungin tunnelmallisiin katuihin ja rakennuksiin. Museot ovat täynnä viikinkitunnelmaa, ja paikallisista pikkupuodeista löydät tuliaiset kotiin. Islannissa vietät taatusti ikimuistoisen loman!

Islanti ja sen päänähtävyydet onnistuvat hyvin myös esteettömästi. Reykjavikin pääkatu sopii hyvin myös pyörätuolilla liikkuvalle ja kaikkein tärkeimmät kaupungin ulkopuolella olevat nähtävyydet – Gullfossin vesiputous, geysirit, Thingvellirin kansallispuisto ja Blue Lagoon onnistuvat kaikki loistavasti myös apuvälineen kanssa liikkuvalle. Käytössämme on useita hotelleita, joissa on tilavat esteettömät huoneet ja myös kuljetusyritys, jolla on useita invatakseja. Kysy erilaisia vaihtoehtoja – kesällä Reykjavikiin on suora lento päivittäin – rakennamme matkan täysin toiveidesi mukaan! Kerää matkalle oma porukka mukaan!


Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 1585 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsingistä veroineen
  • majoitus 4 vrk jaetussa kahden hengen esteettömässä huoneessa aamiaisilla ***-hotellissa
  • matkaohjelman mukaiset retket esteettömällä bussilla
  • englanninkielinen opas retkillä
  • sisäänpääsymaksun Blue Lagooniin ja ihonhoitopaketin
  • yhden juoman Blue Lagoonilla sekä esteettömät lentokenttäkuljetukset

Hinta edellyttää kuusi matkustajaa.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 1585 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?