Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Kypros

Välimeren aurinkovarmimpiin kohteisiin kuuluvalla Kyproksella nautitaan vuosittain noin 320:sta aurinkoisesta päivästä! Auringon ja sen mukanaan tuoman lämmön lisäksi Kypros kutsuu nauttimaan kauniista maisemista, maukkaasta ruuasta, hyvistä paikallisista viineistä sekä mielenkiintoisista käyntikohteista. Kypros sijaitsee Välimeren koilliskulmassa, noin 70 km:n päässä Turkin rannikosta. Polis on pieni ja rauhallinen kylä, yksi Kyproksen kauneimmista. Kylä sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkanpäässä tunnetusta Pafoksen lomakohteesta ja lentokentältä. Alue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rauhalliseen ja huolettomaan lomailuun sekä merestä nauttimiseen.

Polisin kylä on esteetön ja liikuntaesteiset on otettu hyvin huomioon kaduilla, ravintoloissa, kahviloissa ja kaupoissa. Kylän hienohiekkaiselle rannalle johtaa tasainen kulkuväylä ja rannalla on aivan erityislaatuinen automaattinen istuin mahdollistamassa mereen siirtymisen myös liikuntarajoitteisille. Mahdollisuus erilaisiin esteettömiin retkiin eri puolille Kyprosta esteettömällä tila-autolla sekä erilaisiin merellä tapahtuviin aktiviteetteihin muun muassa esteettömällä lasipohjaveneellä, jossa nostin mahdollistaa meressä uimisen. Lisäksi on mahdollisuus sukeltamiseen ja nousuvarjolla lentämiseen, liikuntarajoitteesta huolimatta.

Erilaisia apuvälineitä etukäteen vuokrattavana, kysy lisää matkavarauksesi yhteydessä. Esteettömät lentokenttäkuljetukset sisältyvät aina matkapaketteihimme.

C&A Tourist Apartments (tunnetaan myös nimellä Evas Apartments)
Paljon kiitosta asiakkailtaan saanut C&A Tourist Apartments on kyproslaisen perheen omistuksessa oleva pieni, tunnelmallinen ja rento huoneistohotelli. Yksi omistajaperheen jäsenistä liikkuu pyörätuolilla ja kaikki hotellin tilat ja huoneet ovat hyvin esteettömiä. Hotelli sijaitsee noin kahden kilometrin päässä esteettömältä rannalta ja 500 metrin päässä kylän torilta.

Hotellissa on viihtyisä allasalue ja altaaseen pääsee kätevästi allasnostimella. Hotellissa on omistajaperheen pyörittämä ravintola, jossa on aamiais- ja illallisbuffet painottuen paikallisiin herkkuihin. Erityisruokavaliot huomioidaan ennakkoilmoituksesta. Saatavana yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joissa kaikissa on hyvin varusteltu keittonurkkaus, tilava esteetön kylpyhuone, korotetut sängyt, lisämaksullinen ilmastointi, tv ja langaton internetyhteys.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 824 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Pafos-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 7 vrk jaetussa yksiössä kahdelle

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 824 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Fuengirola

7 vrk alk. 596 €/hlö

Esteetön Barcelona

3 vrk alk. 668 €/hlö

Esteetön Teneriffa

7 vrk alk. 843 €/hlö