Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Lanzarote

Upea Lanzarote tunnetaankin poikkeuksellisesta luonnostaan. Saarta värittävät mustat kuumaisemaa muistuttavat tuliperäiset rinteet ja vihreät palmupuut valkeiksi kalkittujen hotellialueiden taustana. Tiukat rakennusrajoitteet ja pyrkimys luontaisen ympäristön säilyttämiseen ovat tehneet tehtävänsä ja saari voikin ylpeillä Unescon myöntämästä Biosphere-arvosta. Suositussa Puerto del Carmenissa vietät lomaa lähellä palveluita, ensiluokkaisia ravintoloita, monipuolista iltaelämää ja kuusi kilometriä pitkää, loivasti syvenevää rantaa. Retkikohteet ovat lähellä ja lentokenttäkin vain muutaman kilometrin päässä.

Alue on tasaista ja leveällä rantabulevardilla on helppo liikkua myös pyörätuolilla. Mahdollisuus retkiin esteettömällä kuljetuksella muun muassa Aquapark-vesipuistoon, Rancho Texas-teemapuistoon tai upean tulivuoren luo Timanfayan kansallispuistoon.  

Erilaisia apuvälineitä vuokrattavana, kysy lisää matkavarauksen yhteydessä. Esteettömät lentokenttäkuljetukset sisältyvät aina matkapaketteihimme.

Huoneistohotelli Nautilus Lanzarote Bungalows
Rauhallinen, puutarhamaisessa ympäristössä sijaitseva pienehkö hotellialue tarjoaa ystävällistä palvelua täysin esteettömässä ympäristössä. Viihtyisä huoneistohotelli sijaitsee vain 100 metrin päässä rannalta ja lähellä Puerto del Carmenin ostos- ja viihdemahdollisuuksia. Lähellä kulkee rantabulevardi.

Hotellialueella on kaksi uima-allasta, joista toinen lapsille. Aikuisten altaaseen pääsee loivia portaita pitkin tai allasnostimella. Yksi uima-allas on lämmitetty, + 23 astetta. Hotellialueella on päivittäin auki oleva supermarket, kokoustila, baari-ravintola, lasten leikkikenttä ja erilaisia aktiviteetteja. Ravintolassa pystytään huomioimaan osa erityisruokavalioista, esimerkiksi diabetesruokavalio ja keliakia. Lisämaksusta on saatavana hierontapalveluita.

Hotellissa on 70 huoneistoa, joista 42 on varustettu liikuntaesteisille. Saatavana esteettömiä yksiöitä ja kaksioita, joissa kaikissa on terassi, hyvin varusteltu keittonurkkaus, esteetön kylpyhuone, TV, puhelin, silitysmahdollisuus sekä mahdollisuus tallelokeron käyttöön ja ilmastointiin.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 912 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Lanzarote-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 7 vrk jaetussa yhden makuuhuoneen huoneistossa kahdelle

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 912 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Kypros

7 vrk alk. 824 €/hlö

Esteetön Berliini

3 vrk alk. 405 €/hlö

Esteetön Islanti

4 vrk alk. 1585 €/hlö