Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Loutraki

Loutrakin kaupunki sijaitsee kauniilla Korintinlahden rannalla, vuorten välissä, noin 100 km:n ja reilun tunnin ajomatkan päässä Ateenasta, lentokentältä ja lukuisista historiallisista nähtävyyksistä. Loutraki on paikallisten suosima lomanviettopaikka, josta löytyy monipuolisia palveluita jokaiselle lomailijalle. Kaupunki tunnetaan upeasta pikkukivirannastaan, joka on palkittu vuosien ajan puhtaudestaan. Lisäksi Loutrakissa on hyvät ostosmahdollisuudet sekä paljon tunnelmallisia paikallisia ravintoloita eli tavernoja. Upeat auringonlaskut ja mieleenpainuvat maisemat luovat kaupunkiin romanttisen tunnelman ja ovat tehneet siitä varsinkin pariskuntien toivekohteen.

Loutrakin kaupungin kupeessa, 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta, sijaitsee viisi esteetöntä hyvin varusteltua, merinäköalallista lomahuoneistoa. Huoneistot ovat erikokoisia ja majoittavat yhdestä kahdeksaan henkeä. Huoneistot sijaitsevat upealla paikalla yksityisellä rannalla ja puutarhan keskellä. Kävely/pyörätuolimatkan päässä on viehättäviä merenrantatavernoita. Rannalla on mereen asti yltävä loiva ramppi, joka mahdollistaa helpon pääsyn mereen myös pyörätuolin avulla. Rantapyörätuoli on saatavana maksutta. Rannalla on myös esteetön auringonottoalue, aurinkotuolit ja aurinkovarjot sekä puutarhassa grilli. Kiehtovan Ateenan kaikki nähtävyydet ja ihana Loutrakin keskusta avautuvat retkillä, joihin on mahdollisuus esteettömällä tila-autolla. Ateenaa on viime vuosina rakennettu esteettömäksi muun muassa vuoden 2004 olympialaisten myötä.

Erilaisia apuvälineitä etukäteen vuokrattavana, kysy lisää matkavarauksesi yhteydessä. Osassa huoneistoja on sähkösäätöinen sänky. Esteettömät lentokenttäkuljetukset sisältyvät aina matkapaketteihimme.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 935 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Ateena-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneistossa
  • tervetulopaketti, joka sisältää kahvia, maitoa, voita, hilloa, hunajaa, jugurttia, juustoa, kinkkua ja leipää

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 935 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Teneriffa

7 vrk alk. 843 €/hlö

Esteetön Loutraki

7 vrk alk. 935 €/hlö

Esteetön Mallorca

7 vrk alk. 845 €/hlö