Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Mallorca

Välimeren paratiisisaarella Mallorcalla vietät lomasi upeista maisemista ja auringosta nauttien. Mallorcan vaaleahiekkaisilla rannoilla, idyllisissä kylissä ja mahtavien vuoristojen kupeessa viihtyvät kaikki, Espanjan kuninkaalliset ja monet muut kuuluisuudet mukaan lukien. Sa Coma on rauhallinen lomakohde Mallorcan itärannikolla, noin 65 km:n päässä saaren pääkaupunki Palmasta ja lentokentältä. Sa Comassa nautit lomasta upeilla rannoilla ja tunnelmallisissa ravintoloissa. Alue sijoittuu kahden uimarannan ympärille, joista pohjoinen Sa Coman ranta on lähes kilometrin mittainen. Vaihtelua lomapäiviin löytyy muun muassa safari-eläintarhasta tai kävelyretkeltä läheisiin lomakyliin.

Sa Coman alue on tasaista ja soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille. Rannalle on tehty laudoitus helpottamaan rannalla liikkumista ja mereen uimaan meno on mahdollista rantapyörätuolin avulla. Kaupungissa on mahdollisuus vuokrata erilaisia apuvälineitä, kysy lisää matkavarauksesi yhteydessä. Esteettömät lentokenttäkuljetukset sisältyvät aina matkapaketteihimme.

Löydät kauttamme kolmen ja neljän tähden viihtyisät ja monipuoliset hotellit ja huoneistohotellit, jotka sijaitsevat aivan rannan ja rantakadun läheisyydessä. Hotelleissa on useita esteettömiä huoneita, joissa on aina esteetön kylpyhuone ja hyvä varustelu. Hotelleissa on myös nostin uima-altaaseen, ravintola ja baari sekä erilaisia viihdeaktiviteetteja päivisin ja iltaisin. Mahdollisuus all inclusive-palveluun eli monipuoliseen täysihoitoon. Kohde sopii hyvin myös lapsiperheille. Pyydä tarjous ja kysy lisää toimistoistamme!


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 855 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Palma-Helsinki veroineen
  • esteetön lentokenttäkuljetus
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***huoneistohotellissa puolihoidolla

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 845 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Nizza

4 vrk alk. 694 €/hlö

Esteetön Wien

4 vrk alk. 620 €/hlö

Esteetön Hua Hin

14 vrk alk. 1442 €/hlö