Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Mallorca - aurinkokohteiden aatelisto

Välimeren paratiisisaarella Mallorcalla vietät lomasi upeista maisemista ja auringosta nauttien. Mallorcan vaaleahiekkaisilla rannoilla, idyllisissä kylissä ja mahtavien vuoristojen kupeessa viihtyvät kaikki, Espanjan kuninkaalliset ja monet muut kuuluisuudet mukaan lukien. Mallorcan luoteisosassa sijaitseva pieni yllättävän kaunis Torrenova sulautuu lähes saumattomasti sen naapurikyliin, Palma Novaan ja Magalufiin.
Päivisin rantabulevardilla lenkkeillään ja tehdään kävelyretkiä, iltaisin sen varrella kokoonnutaan viihtyisissä baareissa ja ravintoloissa. Palma Novan alue soveltuu liikuntaesteisille ja sen rantabulevardeilla on helppo liikkua esteettömästi.
Tällä matkalla on tarkoitus nauttia auringosta, liikkumisen ilosta ja mielen hyvinvoinnista; kehon ja mielen tasapainosta! Viikon aikana ohjattua allasjumppaa/jumppaa ryhmässä ja nautinnollisia kävelylenkkejä lähimaastossa esteettömästi. Jumppatuokiot altaassa koostuvat lihasvoima- ja liikkuvuusharjoitteista, kehonhuollosta venyttelyineen unohtamatta iloa ja hyvää oloa! 
Viikon aikana myös hyvinvointiluento sisältäen harjoitteita omien tavoitteiden ja vahvuuksien tunnistamista, motivaation ja elämänlaadun lisäämistä oivalluksien ja tietoisuuden kautta.
Tavoitteena on, että lomaviikon jälkeen koet olosi virkistyneeksi, tasapainoiseksi ja sinulla on energiaa tulevaan arkeen! Matkanvetäjä fysioterapeutti Outi Tuupanen, joka jumppaa (ei yksityisjumppia), ohjaa, tulkkaa ja avustaa matkalaisia.

Matka-ajankohta ja hinta:

17.-24.8.2019 (la-la) 1395 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 730 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.


Hintaan sisältyy

  • Norwegianin reittilennot veroineen
  • esteettömät lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • aamiaiset ja illallinen ilman ruokajuomia
  • matkanvetäjä fysioterapeutin palvelut

HUOM! Hintaan ei sisälly Mallorcan turistiveroa (3,30 €/hlö/vrk) joka maksetaan käteisellä suoraan hotelliin! Turistivero saattaa muuttua.

Palvelumaksu 20,-/varaus (=lasku).

Varaa matkasi tästä!

17.08.2019 - 24.08.2019
1395 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Fuengirola

7 vrk alk. 596 €/hlö

Esteetön Lanzarote

7 vrk alk. 912 €/hlö