Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön mielen- ja kehon hyvinvointimatka Fuengirolaan

Espanjan aurinkorannikko, Costa del Sol, tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia lomapäiviin! Esteettömässä Fuengirolassa upeat hienohiekkaiset rannat jatkuvat niin pitkälle kuin silmä kantaa ja kaupunki onkin todellinen auringonpalvojien paratiisi. Nautit erittäin monipuolisesta ja tasokkaasta viihde- ja ravintolatarjonnasta, päivien auringosta ja iltojen sametinpehmeydestä. Aurinkorannikon ilmasto on suomalaisittain miellyttävä läpi vuoden, mutta paras aika matkustaa on loppukevät ja alkusyksy, jolloin keskilämpötilat ovat reippaasti yli 20 asteen, mutta eivät keskikesän kuumimmissa lukemissa. Kaupunkia on viime vuosina rakennettu systemaattisesti esteettömäksi tavoitteena tehdä Fuengirolasta ensimmäinen täysin esteetön kaupunki Andalusian alueella. Kaikilla kaupungin rannoilla on pyritty helpottamaan kulkemista ja yksi ranta on tehty täysin esteettömäksi. Espanjan suomalainen vammaisyhdistys ylläpitää rannalla avustuspalvelua. Avustajat auttavat mereen rantapyörätuolin avulla ja paikalla on myös lainattavia apuvälineitä, esimerkiksi nostolaite. Kaikki Fuengirolan kadut ja julkiset tilat ovat esteettömiä. Aurinkorannikolla kulkeva lähijuna on matalalattiainen ja junissa on aina pyörätuolipaikkoja, joten kulkeminen lähikaupunkeihin onnistuu myös pyörätuolilla liikkuen.

Tällä matkalla on tarkoitus nauttia liikkumisen ilosta ja mielen hyvinvoinnista; kehon ja mielen tasapainosta! Viikon aikana ohjattua jumppaa ryhmässä ja nautinnollisia kävelylenkkejä lähimaastossa esteettömästi. Jumppatuokiot koostuvat lihasvoima- ja liikkuvuusharjoitteista, kehonhuollosta venyttelyineen unohtamatta iloa ja hyvää oloa! Viikon aikana myös hyvinvointiluento sisältäen harjoitteita omien tavoitteiden ja vahvuuksien tunnistamista, motivaation ja elämänlaadun lisäämistä oivalluksien ja tietoisuuden kautta. Tavoitteena on, että lomaviikon jälkeen koet olosi virkistyneeksi, tasapainoiseksi ja sinulla on energiaa tulevaan arkeen! Matkanvetäjä fysioterapeutti Outi Tuupanen, joka jumppaa (ei yksityisjumppia), ohjaa, tulkkaa ja avustaa matkalaisia.

Matka-ajankohta ja hinta:

9.-16.10.2019 (ke-ke) 1260 €/hlö


Hintaan sisältyy

  • Norwegianin reittilennot veroineen
  • esteettömät lentokenttäkuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • aamiaiset ja illalliset ilman ruokajuomia
  • suomenkielisen matkanvetäjän/fysioterapeutin palvelut kohteessa
  • matkaohjelman mukaiset kävelyretket

Lisämaksusta

  • Yhden hengen huoneen lisä 385 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone
  • Parveke/merinäköala 105 €/henkilö
  • Pueblo Mijas puolipäiväretki 75 €/henkilö (minimi 10 henkilöä)

Palvelumaksu 20,-/varaus (=lasku).

Varaa matkasi tästä!

09.10.2019 - 16.10.2019
1260 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?