Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Nizza

Nizza lumoaa uuden ja vanhan ystävänsä heti, kun lentokone kaartaa turkoosin meren yllä laskeutuakseen seitsemän kilometrin mittaisen Promenade des Anglais – rantakadun päässä sijaitsevalle lentokentälle. Ranskan Rivieran viehättävä kaupunki on monipuolinen yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa, uutta ja vanhaa, pientä ja suurta. Välimeren aallot ovat hioneet rannan kivet sileiksi ja turkoosi meri kutsuu uimaan jo senkin takia, että harvassa ovat isot kaupungit, joissa se on mahdollista aivan keskustassa. Vanhan kaupungin kapeilla, laatoitetuilla ja erittäin kauniilla kaduilla saat helposti rahasi kulumaan pienissä liikkeissä, Cours Saleyan torilla tai viehättävissä pienissä ravintoloissa. Kulttuurin ystäville kaupunki tarjoaa runsaasti tasokkaita museoita ja taidegallerioita. Läheisiin kaupunkeihin, muun muassa Cannesiin ja Monacoon pääset nopeasti joko paikallisjunalla tai bussilla. Kauneuden ystävälle Nizza on paratiisi, sillä kauneus on läsnä kaikkialla.

Liikuntarajoitteiselle Nizza avautuu koko kauneudessaan, sillä lähes kaikkialle pääsee myös pyörätuolilla. Välimatkat kaupungissa ovat lyhyitä ja kadut, vanha kaupunki mukaan lukien, suhteellisen tasaisia. Rannalla on esteetön alue sekä rantapyörätuolilla mereen avustavaa henkilökuntaa. Joukkoliikenne Nizzassa on pääosin esteetöntä ja erityisesti kaupungin sisällä kulkevaan raitiovaunuun pääsee hyvin helposti myös pyörätuolilla. Bussit ovat matalalattiaisia, mutta kaikissa ei ole ramppia helpottamassa sisään menoa. Juniin pääsee henkilökunnan avustuksella.

Côte d’Azurin lentokentältä on Nizzan keskustaan matkaa noin 7 km. Löydät kauttamme kaupungin keskustassa sijaitsevat hotellit, joissa on esteettömiä huoneita. Huoneissa on aina esteetön kylpyhuone suihkulla. Kysy lisää toimistoistamme tai pyydä tarjous! Saat meiltä myös esteettömät lentokenttäkuljetukset.


Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 694 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Nizza-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 4 vrk ***hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 694 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Loutraki

7 vrk alk. 935 €/hlö

Esteetön Kypros

7 vrk alk. 824 €/hlö

Esteetön Nizza

4 vrk alk. 694 €/hlö