Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Sisilia -Italian unohtumaton tulenjumalten saari

Sisilia on ainutlaatuinen kohde; täynnä tunnetta ja temperamenttia. Nyt se on mahdollista kokea myös esteettömästi! Täällä voit nähdä, kokea ja maistaa kaikki maan parhaat puolet. Tämä Italian suurin saari kattaa eteesi aurinkoa, värikkään historiallisia nähtävyyksiä, aitoja pittoreskeja kyliä, idyllisiä pikkusaaria, jylhiä maisemia, hyviä ostosmahdollisuuksia, taivaallista ruokaa ja Etnan tuhkaisen maanperän kypsyttämiä herkullisia luonnonantimia. Sisilian ruoka- ja viinikulttuuri ovatkin vertaansa vailla. Hintatasokin on jopa edullisempi muuhun Italiaan ja Välimeren muihin kohteisiin verrattuna. Majoittaudumme lumoavan kauniissa Unescon maailmanperintökylässä Modica ja sen maaseudulla sijaitsevassa esteettömässä hotellissa Kikki Village. Matkanjohtajana toimiva fysioterapeutti Sari Kivimäki jumppauttaa (ei yksityisjumppia), ohjaa, tulkkaa ja avustaa matkalaisia sekä auttaa saamaan kaiken irti lomasta.


Matka-ajankohta ja hinta

11.-18.5.2019 (la - la) 1595 €/hlö 

Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone, lisämaksu 285 €/hlö.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot veroineen
  • esteettömät lentokenttäkuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen esteettömässä huoneessa
  • aamiaiset ja illalliset (joista 1 x perinteinen sisilialainen illallisshow ja 1 x grilli-illallinen) ilman ruokajuomia
  • matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset; Catanian kävelykierros, tulivuori Etnan ja Taorminan retki
  • suomenkielisen matkanvetäjän palvelut

HUOM! Hintaan ei sisälly Italian turistiveroa (2€/hlö/vrk) joka maksetaan käteisellä suoraan hotelliin! Turistivero saattaa muuttua.

 

Varaa matkasi tästä!

11.05.2019 - 18.05.2019
1595 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Gran Canaria

7 vrk alk. 984 €/hlö

Esteetön Karibian risteily

8 vrk alk. 1862 €/hlö

Esteetön Wien

4 vrk alk. 620 €/hlö