Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Teneriffa

Teneriffalla ei tunneta talvea! Lämpö, aurinko, ihastuttava luonto, lumoavan kauniit maisemat ja upeat rannat ovat Teneriffan saaren vetonauloja ympäri vuoden. Los Cristianos hurmaa paitsi esteettömyydellään myös rennolla tunnelmallaan ja monipuolisuudellaan. Kohde sopii kaikenikäisille, sekä rauhaa että aktiivista tekemistä kaipaaville. Monipuolisten turistipalveluiden lisäksi alue on säilyttänyt alkuperäistunnelmansa viehättävänä satamakaupunkina.

Los Cristianoksessa ja viereisessä Playa de las Americaksessa on esteettömyys huomioitu erityisen hyvin ja eri tavoin liikkuvat iloiset lomailijat kuuluvat vahvana osana alueen katukuvaan. Alueella on useita rantoja, joihin kaikkiin pääsee kohtuullisen hyvin myös pyörätuolilla. Yksi rannoista, Playa de las Vistas, on tehty täysin esteettömäksi. Rannalle johtaa loiva ramppi ja rannalle on rakennettu laatoitettu tasanne pyörätuolin käyttäjille. Rannalla on rantapyörätuoli ja muita hiekassa liikkumista helpottavia apuvälineitä sekä avustajia, jotka auttavat mereen uimaan. Rannalla on myös hyvät inva-wc:t. Los Cristianoksesta pääsee noin 2 km:n päässä sijaitsevaan Playa de las Americakseen rantakatua pitkin. Los Cristianoksessa, hotelli Mar y Solin yhteydessä, toimii palvelukeskus LeRo, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman vuokrattavia apuvälineitä (mm. pyörätuoli, sähkömopo, sähköpyörätuoli, nostolaite, sähkösäätöinen sänky jne.) LeRon kautta löydät myös mielenkiintoiset esteettömät retket eripuolille Teneriffan saarta. Saatavana on myös hoiva- ja avustajapalveluita. Kysy lisää matkavarauksesi yhteydessä. Esteettömät lentokenttäkuljetukset sisältyvät aina matkapaketteihimme.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 843 €/hlö hotelli Zentral Center

7 vrk alk. 868 €/hlö hotelli Mar y Sol

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Teneriffa-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 7 vrk yksiössä kahdelle
  • puolihoito

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 843 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Berliini

3 vrk alk. 405 €/hlö

Esteetön Kreeta

7 vrk alk. 910 €/hlö

Esteetön Fuerteventura

7 vrk alk. 974 €/hlö